duminică, 7 noiembrie 2010

Noi nu mai jucat cu voi la Futbolul!


UDMR se infoaie. UDMR cere privilegii. UDMR ameninta. UDMR face si drege.
Hmh.
Haideti sa ne uitam un pic la cadrele acestui Partid. Provin din acelasi cerc de politruci ca si ai nostri, indiferent de culoarea politica pe care o afiseaza acum. Sint la fel de totalitari in suflet, la fel de ahtiati dupa castig, la fel de hoti, la baza. Totusi, ce face UDMR asa de diferit de restul partidelor neaose? Diferenta o face atit de neinteleasa "zi de maine". Pe care maghiarii o vad, si romanii, din pacate nu o vad. Si sint foarte-foarte disciplinati, in interiorul partidului, cind vine vorba de relatia cu exteriorul.
Pina la urma, e firesc ca o data disparuta dorinta de-a face concesii pe baza etnica, UDMR nu mai are nici un interes sa ramina in aceasta coalitie, din care actual face parte. De ce si-ar risca Mark O'Bella, acest terorist Ungurez, ciolanelul alaturi de Base si Boc, in schimbul a nimic? Amendamentele favorabile etnicilor maghiari din legea Invatamintului le-ar spala si lor obrazul mult balegat de actualul guvern in general si PDL in special. Nu mai exista "sapunul politic" necesar refresh-ului facial, ungurutz de la Harghita nu mai votat la el, iar Mark O'Bella nu mai pupat pe ciolanelul, mers la sapa. E firesc ca acum au pus piciorul in prag, nu au nici un motiv sa sprijine in mod etern un partid care nu isi indeplineste obligatiile asumate fata de ei. N-ai bani, nu manca, cum s-ar zice. Inca o diferenta fata de partidele rRomanesti e faptul ca au testicole, si isi afirma interesul pe fata, ba mai mult chiar, si-l asuma, ceea ce face romanasii nostri sa-i urasca de moarte.
Sincer acum, voi ce ati face in locul lor? Ma tem ca ati face la fel. Ca si mine, de altfel...
***
Boszmeg, mey Bok, nu putut facut parte la afacerul politic, U DE MERE plecat la casa seu, voi Varoszi Hulyganok jucat FutBolul politiche voi la voi. Da' U DE MERE luat si mingiul de piele primit de la matusha de la Germanea, jucat voi cu mingiul rusesc de cauciucul, magyarosz nu stricat cu voi mingiul lui. Boszmeg, lofasz, mitike de la Dambovitul, Szekely Csongoy fututbolul sigur acuma! Si dache suparat pe el, U DE MERE iesit la jocul cu PeSeDe! Ca noi putut FututBolul cit vrut noi!
***
Ma tem ca, pe linga FututBolul, politic vorbind, mai si FututBuha, si politic si etnic, domnilor maghiari... Iar dupa aceasta alaturare la guvernare cu PDL, ma tem ca interactiunea cu Buha va produce o groaza de maghiari mici, cu pene. In curtea politrucilor de etnie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu