miercuri, 1 septembrie 2010

Praf de stele... oale si ulcele!

Boc 1, 2, 3, 4 ...sau chiar 44, nu e acelasi Guvern Boc? Ba cam e, deoarece orice, sau oricine intra in el, se transforma in Boc. Deci...remaniere, my ass! E doar praf in ochi. Chiar daca e praf de stele. Chiar portocalii. Iar in ochii nostrii, praful acesta va fi praf de stele verzi. Si uite cum inca o vorba din popor va iesi din domeniul teoreticului, sau figurativului. Asa vom vedea stele verzi cit se poate de "live".
PS. Nu cred ca PDL va scapa de motiuni de cenzura cu praf in ochi. Doar, poate, de noi, alegatorii. Nu si de politruci.
Later Edit: e ora 10.37 AM, eu ma uit la TV si vad o parere afisata: "vor fi remaniati ministrii care nu mai au sustinerea partidului". WTF? Ce are capra cu varza? Performantele ministrului cu sustinerea partidului? Dead-Line-ul Cocalarului se referea la sustinere? Adica poti fi chiar contra-productiv, daca partidu' te sustine, ajungi/ramai ministru? Incep sa dobandesc Know-How in cazul Videanu, de exemplu. E bine sa te uiti la televizoooooor!

Un comentariu:

  1. A fost şi este o palmă dată peste faţă românului de jos faza cu Videanu. Cum frate, să-l faci ministru de finanţe exact pe ăla de a re/pus în tot Bucureştiul bordura?! Dacă nu mă înşeală memoria, a şi avut un dosar deschis pe numele lui. :|

    RăspundețiȘtergere