marți, 21 septembrie 2010

Emil Boc paleste inapoi!


"Îmi pare rău că Vlădescu s-a angajat în asemenea discuţie. Avea la dispoziţie calea demisiei, dacă nu ar fi fost de acord cu vreo măsură promovată de Guvern sau nepromovată de Guvern la solicitarea sa, dar nu a fost cazul. În al doilea rând, l-aş întreba dacă era vorba de viziune şi de capacitatea de înţelegere a crizei şi a economiei, cum a fost posibil ca în ianuarie să permită în buget plata celui de-al 13-lea salariu, a primelor de vacanţă, a altor stimulente,iar după câteva luni să vină cu o reducere cu 25% a salariilor? De la începutul mandatului i-am cerut să regândească impozitul minim, dar după 8 luni nu a fost în stare să vină cu un proiect pentru regândirea acestuia, lucru pe care sunt convins că-l va face noul ministru", a declarat, luni, premierul Emil Boc.
***
Uite cum, din nou, Piticul De Gradina De Pe Creierul Natiunii ne mai ofera o sclipire de geniu. Pai bine, mai bucata-de-ghips-din-gradina-pe-care-se-pisha-cainii, daca ai inteles tot, ai stiut tot, criza nu are taine pentru tine, iar economia e numai buna de-o sezatoare. Daca ai stiut ca Vladescu e asa de slab, lipsit de viziune, si neprofesionist, DE CE nu l-ai dat afara? Nu iti dai seama, prostule, ca asa iesi tu mai ciufulit, practic ai declarat ca ai sustinut un incapabil, intr-un post vital, de ministru al Economiei? Si ca, in mod direct, afirmi ca ai subscris activ, prim promovarea legilor, la dobitoceniile acestui "jeniu" al Finantelor?
***
Prime Minister for some days, Fool for Eternity, asta e deviza ta. Si "sabia " ta e cam... moale, ca sa nu zic de kko. Nici vorba de vreun Zorro. Nu stiu cum naiba, dar rar am vazut om care sa isi arunce singur in cap cu atita rahat, sau care sa se chinuie mai abitir sa demonstreze cit e de prost si rau intentionat. Oricum, ma asteptam sa emiti scuze jalnice de genul "doar cel ce a plecat e de vina". Nici in acest caz nu iti dezminti bunele obiceiuri invatate de la Partidul Comunist Roman. Insa aici, din pacate, primul si cel mai ...scund vinovat esti tu. Tu, Napoleon-ul neaos de la tara, Vrabia Mihai Viteazu, taranul prost si rau-intentionat ajuns in "fonctie". El Baselator nu e de vina aici, la el e doar o stare de fapt, ma refer la intentiile discutabile si usor acaparatorii legate de tara. Insa, in acest caz, eu personal te dadeam afara din guvern in secunda doi dupa aceasta declaratie.

Un comentariu:

  1. Bine, apariţia Bocului în Parlament a fost din nou un prilej pentru a face haz de necaz. Omul începe să se dea în stambă şi priun declaraţiile pe care le face, nu numai prin activitatea ciudată pe care o prestează.

    "Nu stiu cum naiba, dar rar am vazut om care sa isi arunce singur in cap cu atita rahat, sau care sa se chinuie mai abitir sa demonstreze cit e de prost si rau intentionat"

    Bun portretul...

    RăspundețiȘtergere