duminică, 15 august 2010

Oh'Mamma...Oh, oh, Mammaaaaa!


Scria colegu' Neinfectat despre sprijinul acordat de Barrack Obama, acest Basescu al americanilor, numai mai negru si pe dinafara, intentiei musulmanilor de-a construi o moschee linga celebrul Ground Zero. Haha, incet-incet o sa le iasa pe nas la Gringos multiculturalismul lansat de ei. Mai un pic si comunitatea musulmana din America va cere dreptul legal sa omoare infidelii, pe baza faptului ca asa fac la ei acasa. Si, eventual, sa cenzureze orice manifestari de alta religie, ca s-ar putea sa fie si musulmani printre privitori. Si, eventual, sa declare "11 Septembrie-Ziua Osamei Triumfatoare Asupra Lipsei Testiculare Americane". Ca deh, e la moda sa acorzi extra-drepturi minoritatilor. Si, ia ghiciti, ce religii, si cite, sint in restul Statelor Unite?
Ce poate fi mai prost decit un Negru Prost? Doar un rRoman Prost. Uitam ca politica nu e pentru Badea Gheorghe, prima generatie incaltata. Si cind spun "nu e", nu admit exceptii gen "nascut la Murfatlar, Alexandria" sau oriunde altundeva.
***
Hmh. Tot ce vad in jur la acest capitol ma pun pe ginduri. Si, iata ideea salvatoare: ma declar si eu de alta etnie! Ma declar etnic...hmh, ce sa aleg...ma declarrrr... ROMAN VERDE! Cum marea majoritate sint rRomani, sau ROMANI ROSII in tara asta, ROMANII VERZI sint alta "ietnie", ca sa citez un ganditor de traditie din marele centru intelectual Alexandria, via Moskova. Pot spune ca la mine acasa nu e admis de religie comunismul, coruptia, hotia si incompetenta, deci cer dreptul sa le sterg de pe fata pamintului. Mai mult, sa cer dreptul sa le fac sa dispara cu mina mea, violent daca trebuie. Ca, desigur, asa o fi la mine acasa.
Ce credeti, oare as avea succes? Ca dupa ce zic legile, as cam avea!
***
PS:
Recomand sa deschideti imaginea. Merita!

2 comentarii:

  1. Pentru ziua de azi:
    http://karina-lumeanoastra.blogspot.com/2010/08/adormirea-maicii-domnului.html

    RăspundețiȘtergere
  2. mai sunt si romani portocalii si destul de multi romani negri, din nefericire...

    @ karina: sensibil postul tau de azi, reclama facuta aici este acceptata, dar ar fi fost interesant si un comentariu...

    RăspundețiȘtergere