duminică, 25 iulie 2010

Emil Boc, cel mai prost pitic...ahaaam, copil din bloc...?

"O măsură pe care o avem în vedere, la propunerea parlamentarilor, este de a-i încuraja pe oameni să ceară bon fiscal pentru diversele produse pe care le cumpără. Toţi cei care vor avea bonuri fiscale adunate până la un anumit plafon vor beneficia de o primă din acea sumă de pentru a-i încuraja să ceară bon fiscal la diverse produse, de la pâine la lucruri foarte valoroase, foarte scumpe, pentru că, din nefericire, o formă a evaziunii fiscale este aceea că nu e dă bon fiscal", a declarat premierul român."
Buey dobitocule. Adica ce vrei sa zici, rRomanu' de rind sa iti faca treaba? Unde sint, acum, super agentiile statului, mari si late, supereficace si laudabile? Cu angajati salariati la nivel superior? Avem 70% evaziune fiscala? SAPTEZECILASUTA? LOCUIM CUMVA IN CONGO SI NU STIM?!? Oricarui om de bun simt acest lucru i-ar spune ca e vremea sa schimbi controlorii, sau sistemul de control. Dar, era sa uit: tu esti o lepra de avocat, un pitic lingator de cururi de cocalar. De unde sa ai tu bun-simt, sa stii ce inseamna asta? Plus ca ar trebui sa stii cum sa schimbi controlorii si sistemul de control. Iar "stiutul" nu prea e de nasul avocateilor de budoar, nu? La increderea, si asa mica, pe care rRomanu' o are in statul asta de rahat, tu iti permiti sa lansezi afirmatii de gen? Ma tem ca asta e deja tupeu, e ca si cum ai spune ca te speli pe maini, si, cu toate ca e treaba institutiilor din subordinea ta, pe tine te doare-n curu' ala osos de ce trebuie sa faci. Pe linga asta, e o situatie creata de tine si dobitocii tai de colegi portocalii: toata lumea a stiut ca la asta va duce cresterea TVA-ului.
Clujul e un oras minunat. TU nu faci decit sa faci de rusine acest oras. In locul lor te-as renega. Esti o punga de rahat pe acoperisul natiunii. Imputi, din motive de prostie, pina si scaunele pe care stai. Esti un pitic, prost, pe creierul, si asa bolnav, al acestei natiuni. Buey rahatule, parca esti Oltenez de Scornicesti, nu alta. Pina si Ceausescu a fost o perla a intelepciunii pe linga tine. Esti mai prost decit pechinezul Coanei Veta, chiar daca la fel de mare. Nu mergi tu, dracului, in pizdamatii?

5 comentarii:

  1. "BASCALIA ESTE ATITUDINEA MITOCANULUI IN FATA VALORII"
    DAN PURIC

    Mai omule, treaba asta functioneaza si in SUA... Americanii strang absolut toate bonurile si facturile pentru ca li se deduc taxele astfel... Ce naiba se intampla cu tine?!!

    Partea de sus ti-am scris-o pentru ca eu mi-am insusit-o si am adoptat-o... Nu mai injur si nu mai balacaresc. Pe fapte si pe date concrete.

    Cum spuneam, si aici este criza dar nimeni nu se isterizeaza...

    Sper ca ai sa-mi ierti indrazneala...

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai omule bun, e vorba de motivatia pentru care se string bonuri in America. Ei nu string bonurile pentru a stopa evaziunea fiscala. Pentru a stopa evazionistii au celebrul IRS. Ei string bonuri pentru a deduce din impozite, nu pentru a primi bani inapoi, asa, ca un premiu, temporar si de consolare. E tintit. Adoptarea de masuri aiurea ti-se pare o ..."valoare"? Ce din ce impozite se vor deduce celebrele bonuri? Unde ai vazut tu ca statul rRoman sa dea ceva inapoi, cu Boc sau fara Boc? Ce se intimpla cu TINE?

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca nu intelegi bine mecansimul: Tu ceri bonul da? Nenea care ar vrea sa eludeze nu mai are ce face si tre sa il inregistreze in conta. Pentru asta plateste taxe si impozite care tie ti se deduc!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ba inteleg foarte bine. Problema e ca stoparea evaziunii ar fi trebuit sa vina pe cu totul alte cai, iar statul ar fi trebuit sa actioneze cu totul altfel, daca tot platim organe de control. Sau cit e PDL la putere, asta nu se pune...?!? Mie nu mi-se va deduce bash nimic de la impozit, vor inapoia, in mod sigur, o suma hilara-destul de mica cit sa nu iti vina sa te deranjezi sa o iei inapoi, DUPA ce vei sta la coada 3 zile pentru romanul politist de formulare pe care va trebui sa il complectezi pentru asta. NU mai vorbim ca masura se va aplica discriminatoriu, unde au baietii interese, ca sa stimuleze vanzarea.

    RăspundețiȘtergere
  5. Solutiile geniale sunt cele simple nu crezi?

    Si trebuie inceput de undeva... Nu se poate face totul deodata!!!

    Nu te lasa influentat de latraturile sterile ale astora de pe Antene si Realitatea. Indivizii aia sunt pusi pe distrus Romania.

    RăspundețiȘtergere