miercuri, 2 iunie 2010

Return of the Space Boy-Cow

Dumitru Prunariu, aceasta Cacatea Leika a cosmosului rRomanesc, a scos o faza tare. Pentru care probabil pretinde si recunostinta. "Dumitru Prunariu susţine că Rusia ar fi dispusă să rezolve problema tezaurului, dar nu la nivel de state, ci printr-o “cale comercială”, de exemplu înfiinţând o bancă comercială prin care să transfere Tezaurul." Interesant. Dar si mai interesant ar fi de stiut care anume parte a Rusiei e interesata sa restituie Tezaurul Romaniei, daca se prefera caile private oarecum, de tip bancar. Adica cum, Rusia ar da tezaurul inapoi, in schimbul unei patrunderi directe pe piata bancara rRomana? Asa, pur si simplu? Fara nici un fel de rele-intentii, la refuzul tarii noastre de-a marsa la programul strategic al Marelui Urs Maro? Sa zicem ca o luam de buna. Rusii fac o banca, ne dau si tezaurul. Tot bun. Pina intr-o zi, cind Baselatorul nostru il supara pe Aursoaicei ( Medvedev), presedinte la ei. Care, intr-un moment de maxima durere de dinti, incepe sa arunce, de exemplu, cu euroi la vanzare pe piata bancara neaosa. Mai rau, el poate face asta si cu aur. Si, nu, nimeni nu ar avea de suferit, ne vom bucura de aceasta ploaie cu bine, care ne va scapa de o economie asa cum e ea.
Interesant, la fel de interesant, e ca aceasta propunere vine prin Marele Cosmonaut al natiunii, Dumitru Prunariu, acest Nea-Caisa-Fost-Ambasador in barlogul numitului Aursoaicei. Unde probabil a cunoscut doar baieti de cor, soareci de bibloteca, oameni de stiinta, si , sa nu uitam, cosmonauti.
Eu acestui baiat prea-visator -la-astre i-as face o bucurie, asa de sfarsit de cariera, considerind ca are o mare pasiune pentru zbor. Un cartus de dinamita. In rect. Un fitil aprins, si....Fly Me To The Moooooon!
Go Planet!
Bai, Prunariule, nu mai Suge Pruna!
***
Later Edit: Ilici Bergovici creca si-a topit toata pensia pe sampanie, cind l-a auzit..."Se intorc Tovarasiiiiiii!". Nina probabil s-a intors pe partea cealalta, si a inceput sa sforaie, dupa ce s-a asigurat ca barbat'so are pampersii pe el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu