joi, 8 aprilie 2010

Florin Costiniu. Un om. Bonom. Si nu prea...


Florin Costiniu. Judecator la CSM. Deci, nu, poate gresesc, poate e o grosolana inscenare cu substrat politico-revansard. Iar tovarasul Judecator e un om deosebit, cu o inalta tinuta civica, un exemplu pentru noi toti. Nu un om si un profesionist de doi lei, implicat cu mizerii de gen Voicu in mizerii tipice de Dimbovita, si chestii de drept comun, cu consecinte penale.
Povestea e ca cei de la DNA sint de parere ca e doar un mic ascunzator de atit-de-tipicii suti la nivel inalt ai rRomaniei noastre, cea atit de plina de culoare. Folosesc un singular, caci, precum stiti cu totii, la acel nivel, in sferele "inalte", unde noi, "muritorii de rind", nu avem acces, predomina doar o singura culoare. Daca sa nimerit sa fie un fraged Maro...tapoi asta o fi ghinionul nostru.
Nimic nou pe frontul de vest, pe cel de est, sau pe vreun front in aceasta problema. Toti stiam cum devine treaba, cum merg lucrurile, si cam cine putea sa acopere sirul indelung de abuzuri, furturi si magarii. Insa, pina acum, cei ce controlau justitia au adus adeverinte false de boala, adica acuzau in mod fraudulos un "orb al gainilor" cronic. Nu stiu ce palma, aplicata peste ochii de vita proasta a procuraturii rRomane, i-a lecuit, insa se pare ca e benefic gestul. Pare ca desi pregatit de "sanatoriu", d-l Costiniu declara ca are incredere in "etica" procurorilor. O fi stiind el ce stie, d-l Costiniu. Si... taratataaaaaaaa!.... maaaare surpriza, stim si noi: legea are prea-destule portite incit cine trebuie sa scape, sa poata face asta si in cazul unei crime.
***
Oricum, presupun ca cineva de la Medicina Legala isi freaca deja mainile, la gindul loviturii pe care o va da, cu un certificat medical bine plasat. Pentru unii e prilej de sarbatoare, zau asa.
***
Incep sa imi pun o intrebare ciudata. Daca rRomanilor, o data cu accesarea unei functii superioare si decizionale, li se inoculeaza cromozomi Y suplimentari...? A dracu' teorie a conspiratiei...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu