sâmbătă, 20 februarie 2010

Victor Ponta


Surpriza. Sau nu. In fata amenintarii Tribului VanGhelie, baietii au strins randurile. Inclusiv Ilici, care nu chiar ma asteptam sa intervina asa, a indemnat spre o regrupare sub catindatul Ponta. Bad Moment pentru Gionel, Victorash asta chiar are sanse, si asta nu numai in fata partidului, ci si a electoratului.
"Sarac si cinstit" loveste din nou. Sa vedem doar cit de tare va lovi saracia proletcultista a domnului procuror in testicolele exacerbate a uniunii pietaro-diplomatice adverse. Dar impresia mea e ca tare. Si vom vedea doi baieti, un analfabet si un prostanac, sarind pe calcaie vreo doi-trei ani in colo. Unul dintre ei cu sansa sa faca asta dupa gratii.
Hmh. Imi vine sa rid de rasturnarea de situatie, dar parca o banuiala nu imi da pace. O sa ziceti ca ce e rau in faptul ca PSD baga in fata un tinar. La prima vedere, mai nimic. Insa, in perspectiva, acest baiat are sanse sa devina un nou Iliescu. Prerequisites have been matched, la faza asta. Sarac, din sistemul juridic, nepatat de moguliade, fara amante, fara oua de numarat, fara analfabeti ca locotenenti. Exact pe placul boborului, asa, peste vreo doi ani, timp in care imbecilul de pitic sifilitic Boc va aduce tara in pragul unui razboi civil pe motiv de saracie.
***
"Suckerman Returns to Smallville". Mosfilm si "Slight Return To Darkness".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu