duminică, 14 februarie 2010

Valentine's Day...so fucking Gay!

14 februarie,Valentine's Day. Ziua in care americancele bantuite de sindromul NF isi rezolva statutul. Ziua in care blegul de american rosteste declaratii siropoase, ofera cadouri roz, si alte kkturi slabe. Doar o americanca obeza, refulata si imbecila are nevoie de O ZI in care cineva sa declare in mod paradistic ca o iubeste. In lumea normala astea se inteleg zi de zi. Nu e nevoie sa faci o parada din asta. Desigur, daca baza exista. Adica sentimentul.
Insa, ca orice in America obamelor, e prilej de sarbatoare, ca la ortodoxia pravoslavnica. De ce nu ar fi si si ziua Sf. Valentin? Problema e doar ca avem de-a face cu un sfant. Deci, se presupune ca avem de-a face cu cineva care era dedicat lui Dumnezeu, deci femeile si dragostea pentru ele nu isi prea avea rostul. Stiu, nu asa era povestea. Dar suna interesant. Si, sa inteleg ca de fapt e Valentine's Gay? Caci, cui s-ar adresa un sfant monah, decit "iubitei" cu barba si anteriu?
Pink is Gay. Parerea semidoctului. Si asta e ziua "rozi"-ului. Ziua in care Coca si Pitzi se joaca de-a Ken si Barbie, ziua in care comunitatile deviante se joaca de-a Ken si Ken, sau Barbie si Barbie. Iar swingerii de-a Ken, Barbie, Ken, Barbie, Ken, Barbie, Ken, Barbie...
Ca orice obicei importat de la americani, si exagerat in consecinta, vom avea o zi absolut penibila de gen de trecut, inca o duminica stricata pentru oricine se va uita la talambizor. La Pro-Tv, sau la alte posturi de gen vor da din nou parada P&C. Evident, pentru "echitate", vom avea parte si de stiri din comunitatea gaylorzilor locali.
Personal, consider explozia de roz a acestei zile, o data cu modelul ei american, absolut gretoasa si gay. Impreuna cu falsitatea declaratiilor exprimate in zile de gen.
Acuma, intreb si eu ca prostul: Ce dreq de femeie normala i-ar cere sotului chestii gay?

Valentine, you may be fucking Happy, but u're also fucking Gay!

2 comentarii:

  1. acu' m-am lamurit de ce am io alergie la pink

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate vrea să-l testeze dacă e gay sau nu, de aia îi cere asemenea lucruri :))
    Şi sunt de acord cu tine.

    RăspundețiȘtergere