luni, 15 februarie 2010

Intrebare Tampita


Imi pun o intrebare tampita. Aproape la fel de tampita precum parea si Mos Gionel la alegeri, anul trecut. Si anume, e acest diplomat alunecos prostanacul crezut de toata lumea? Incep sa ma indoiesc serios de asta. Cum, necum, a cazut in picioare dupa infrangere, ba mai mult, observ ca le face exact dupa cum vrea el, in pofida tuturor. Astazi a mai facut un pas spre a fi reales, mai concret se pare ca au reusit ori sa-l sperie, ori sa il scarbeasca in asa hal pe Nastase incit a renuntat. Asta daca nu a fost si candidatura acestuia o cacealma, o facatura pentru a faramita electoratul din interiorul partidului, si a-l buli pe Mitrea si ai lui. Tactica veche de cind KGB-ul si PSD-ul. Sint foarte curios ce va fi cind va veni si eternul-imbecil, Mazare, de la samba, curve si droguri.
Deci, concret, incep sa cred ca de fapt acest Mircea Geoana e departe de-a fi acel prostanac crezut de toti. Sau poate e. Dar in acelasi timp e si destul de tenace sa isi apere scaunul, si, pare-se, destul de machiavelic si malefic in manifestari. "Luceafarul trandafirilor si al noii democratii" pare sa fie manjit cu rahat? Nimica nou sau neobisnuit, in rRomania. Si ma tem ca acest idiot se va dovedi de doua ori mai tiranic si mai nedemocrat decit modelul initial, Ilici Bergovici. Cu cit ma gindesc mai bine, cu atita mi se pare ca e exact genul care ar falimenta rRomania si ar fugi in Chile, dupa.
Alegerile din acest martie vor fi o avant-premiera la doctrina cu privire la alegeri si democratie a "noului" PSD. Nu ma deranjeaza ca o parte din ei vor fi mintiti si furati le vot. Ci ca dupa ce vor trece toate, acest rahat cu ochi va fi iar in postura de-a candida la presedentie, va rosti doua vorbe mieroase, va da ochii aia de poponar peste cap, si se vor gasi destui imbecili, din nou, sa-l transforme in "viitorul tarii". Si ma tem ca in spatele vorbelor frumoase, privirii de pechinez cufurit si declaratiilor siropoase la adresa sotiei, se ascunde o lepra de prim rang, fara mama sau tata, si absolut tiranica. Of, uneori mi-e asa de ciuda ca compatriotii mei sint asa de imbecili incit inca tin trucaje de gradinita cu ei...
Incep sa-l admir pe Ceaula. Ala macar a fost pe fata. Astia sint asa de lipsiti de testicule incit te apuca risul. Pe urma, plinsul...

2 comentarii:

  1. La marele fix acest articol!
    Presupun ca e o combinatie din cele 2 notiuni, extrem de "dragalase" ce-l alatura altor figuri ilustre, din panoplia cu acesti hidosi comunisti!
    M-am distrat si eu pe seama candidaturii d-lui Mazare, primarul etern al Constantei.
    http://danielix-danielix.blogspot.com/2010/02/un-primar-adevarat-viseaza-la-mandat.html

    Ganduri bune, alese
    Zadkielix alias D.M

    RăspundețiȘtergere