luni, 22 februarie 2010

Dedicatie de cacao


Dandy-ul constantean Raducu Mazare, intr-un moment tipic de glorie, adica cind probabil era cam manga intr-un club, i-a dedicat Micului Iliescu un Cheguevara. Ce dobitoc! Adica noi ce sa intelegem, ca ii doreste lui Ponta sa savarseasca tot atitea pagube ca maimuta cubaneza de Che? Sau, nu in ultimul rind, ca el insusi? Cei ce au privit Constanta mai atent in ultimii ani (atentie! nu Mamaia...) stiu cam ce inseamna asta. Personal, NU am vazut un oras in tara asta cu un centru istoric mai prabusit si parasit decit capitala litoralului rRomanesc. Si, a propos de iarna aceasta, oras mai neglijat de primar.
Domnule Ponta, if u're smart, multumesti frumos, dar te dezici de acest baiat. Cu tot indemnul sau de-a te vota lumea care l-ar fi votat pe el. Caci se pune o intrebare simpla: cine dracu l-ar fi votat pe el?

Un comentariu:

  1. Bine spus si gandit!
    Nu numai sa se dezica, da chiar sa-l uite pe acest excentric cu apucaturi de dandy, cum bine ai releifat!
    Constanta, nu numai centrul istoric , pare desprins ca dupa glaciatiune!
    Nivelul prostiei si al gropilor (din carosabil, de pe langa drum, trotuar etc) ar risca sa devina un nou barometru al acestei dinastii "a la Mazare".
    Ar trebui intrebati acei pesionari, amagiti de atatea ori cu pachetzele....ce l-au votat pe acest om!
    Pana una-alta, a trecut inca o iarna, asteptam primavara, vara ...El e inca factor decizonal....
    Poate va avea tupeul si nesimtirea sacandideze pentru un nou mandat! Insa, tare mi-e mila sa observ,cine anume o sa-l voteze cu pste 70 la suta, din primul tur....
    ....

    RăspundețiȘtergere