miercuri, 20 ianuarie 2010

16
















Saisprezece. Din doua mii. Atat. Dar este suficient. Din doua mii de accesari pe blog douazeci si cinci au raspuns la intrebarea: "Vrei sa faci ceva cu adevarat?" Si din cei douazeci si cinci, doar 16 au raspuns "Da. Fara rezerve."...

Pe acesti oameni doresc sa ii cunosc. Pe doi sau trei dintre ei chiar ii cunosc. Vreau sa ne cunoastem toti cei saptesprezece intre noi. Si sa ne punem pe treaba. Are sa va mire dar 16+1 este indeajuns. Este o baza solida. Pentru ca suntem hotarati sa facem ceva. Nu orice. Nu oricum.

Am sa ii rog pe aceasta cale pe toti cei saisprezece sa trimita un mail cu datele de contact si o motivatie pentru raspunsul lor la romania.noua@ymail.com pentru ca sa ne putem cunoaste si sa ne punem de acord in unele privinte. Exista un plan pe termen scurt, mediu si lung. Dar el trebuie trecut de la schita la detaliu. Si toti trebuie sa fim de acord cu el.

Este greu si va fi mult de lucru. Sunt convins ca asta nu sperie pe nimeni. Momentul este prielnic pentru a face ceva. Si cel mai important este ca se poate. Printre randuri am dat de inteles ceea ce ar trebui avut in vedere. Ei ne vor pune multe piedici. Ne vom impiedica de insasi cei pe care vrem sa ii ajutam ajutandu-ne pe noi.

Astept mailurile dumneavoastra doamnelor si domnilor. Cat mai repede cu atat mai bine. trebuie sa iesim de dupa monitoare in spatiul fizic, real si palpabil, sa ne facem cu adevarat simtita prezenta nemultumirea si revolta impotriva celor care de douazeci de ani isi bat joc de viata noastra in mod continuu.

Destul este destul. Nimeni nu ne va da nimic gratuit si nimeni nu va lupta pentru noi in locul nostru la fel de bine cum o putem face noi insine. Pentru ca sunt bune si vorbele dar acum este mare nevoie de fapte!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu