duminică, 10 ianuarie 2010

Peneleeee, peneleeeee...


"

Vicepreşedintele PNL, Relu Fenechiu, va trimite o scrisoare preşedintelui PD-L, Emil Boc, la începutul săptămânii viitoare, prin care-i va cere liderului democrat-liberal să prezinte PNL o ofertă concretă în vederea intrării la guvernare, potrivit Q Magazine.

Mai mult chiar, liberalul nu a exclus ca această scrisoare să fie trimisă şi preşedintelui Traian Băsescu.

"Cred că orice partid politic are drept scop intrarea la guvernare. Cred că PNL trebuie să facă parte din Executiv, însă nu în orice condiţii", spune Fenechiu.

Potrivit liderului liberal, printre ministerele dorite de PNL, în eventualitatea în care i se va propune să facă parte din guvern, se numără Ministerul Finanţelor, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Ministerul Agriculturii."

***
Aproape ca nu pot sa cred. Fenechiule... De trenuri pierdute ai auzit? Deja devine scarboasa gudurarea ciolanivora pe care o practica PNL-ul. Ati cotit penele la dreapta, acum asteapta. Ati mizat pe un cal gresit, cine puii mei e de vina? Cine e de vina ca dupa toate sucelile si intoarcerile de la un aliat la altul, NIMENI nu va mai baga in seama? Din '90 pina acum v-ati comportat ca rRomania in decursul istoriei. Ati tradat pe oricine ati avut ocazia, inclusiv pe proprii sustinatori. Deja orice spuneti miroase doar a rahat si interes personal. Si e foarte amuzanta faza cu scrisoarea. Suna chiar a... somatie. Vai de puii mei ce pierde tara asta daca nu intrati la guvernare...
Nu stiu, poate voua nu vi se pare asa. Dar eu as schimba numele acestui partid in Partidul National Lingatordecururi. In felul asta doriti sa va reveniti, in felul asta doriti sa recastigati credibilitate? Curatati bineeee la voi in ograda mai intai. Mai si faceti, concret, ceva pentru tara asta. Si dupa asta deschideti, abia, gura. Caci de data asta tupeul nu ajuta, ati dat peste niste tupeisti mai mari ca voi.
Hahaha..... aproape ca aud reactia lui Popeye Kakanarul:
" Mai Fenechiule... ma doare-n kur de voi!"
Iar Boc:
" Da Sefu'... Bine zis, Sefu'... Domnule Fenechiu, ma doare-n kur de dumneavoastra!"
***
Hmmmm, daca ma gindesc mai bine, totusi numele corect ar fi Partidul Tupeist Lingator. Adica, vreti-nu vreti, noi tot va lingem, cu tupeu, sa moara mama!
Nu ma mai obosesc sa arunc un "rusineeee, peneleeeeeeeee!". N-am cui. Dupa ei cred ca "rusine" e un cuvint in chineza, pe care il rostesc doar eschimosii!

2 comentarii:

  1. Pot sa spun ca după orientarea care au avut-o în timpul campaniei pentru turul 2 RUȘII NE...
    Deja îmi e rușine sa spun ca sunt susținător liberal. De fapt al ideii de liberalism pentru ca la noi...liberalismul suna mai mult a LIMBEralism asa cum spuneai.

    RăspundețiȘtergere
  2. disperarea este mare in pnl...s-a investit atat de mult in tandemul chucky-prostanac si nu a iesit nimic din afacerea asta...incearca si el apa cu dejtul...nu e exclus ca fenechiu si aripa ieseana a pnl sa intre cu arme cu tot in pdl...

    te astept si la mine pe blog unde discutam despre venirea sau plecarea lui hayssam bin socialistu'

    RăspundețiȘtergere