duminică, 17 ianuarie 2010

Marele Vrajitor

Sambata seara la Antena 3, Madam' One-Day-First-Lady-Geoana a spus ca stie de ce barbat'su a pierdut alegerile: Base umbla cu vrajitorii, are o echipa de specialisti in ezoterism si face abracadabre, adica il ataca energetic, in mod constant pe Geonel... Dupa ce mi-am potolit hohotul de ras am zis: mai, daca muierea are dreptate?
Mai, Traiane. Nu te credeam asa de parsiv.
Ca esti mare vrajitor, noi cam banuiam. Am vazut ca au tinut vrajelile tale o data, in 2004 si ca potiunea magica ne-ai servit-o si acum si si-a facut efectul bine-mersi. Ok, esti tare. Dar... ce-ai avut cu omu' ala, chiar asa, atac la persoana... Asadar tu esti in spatele prostiei lui perpetue? Deci tu l-ai naucit de cap si s-a dus ca bezmeticu' la poarta la Vantu? Mare pisicher esti. L-ai lasat sa topaie intr-un picior cu sampania in brate desi stiai ca nu a iesit el. Ce te-oi fi distrat tu... Mai samane, gurule, mare maestru, taumaturgule (nu te-am injurat), vraciule, magule, farmazoane... ia fa tu niste vraji sa traim si noi mai bine si lasa prostiile!!!

2 comentarii:

  1. Hahaha!
    Vestea aceasta e chiar mai tare decat orice scorneala sau (eventual) basm de adormit copilasii, inainte de a se cufunda si a visa frumos!
    Ma intreb oare cat anume si mai ales ce anume se mai pot spune acum, in aceste timpuri , cand "rosioarele" sunt la un pas de sfasiere, bugetul e anemic si Carmaciul e bine-merci la Cotroceni!
    :))
    Scenariul e gata! Personajele se agita, scornelile sa traiasca!
    Ca ...deh! Asta ne e tara! Asta dorim sa auzim, sa vedem,sa povestim si sa barfim!
    P.S
    Merci pentru aceasta stire! E aproape in exclusivitate ceea ce am citit, nu mi-am retinut pornirea de a o comenta!
    Toate cele bune si sa auzim (fara aberatii si alte scorneli despre "fetzele triste ale politichiei autohtone") ceva stiri si de mai bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sigur l-a vrajit, JR... Cred ca si in vis are dorinta de a fi ca el. Traian e un guru. Din pacate al raului

    RăspundețiȘtergere