duminică, 17 ianuarie 2010

Cazul cind Mircea Geoana a avut dreptate.


Trebuie sa recunosc, desi o fac cam tardiv, ca Mircea Geoana a avut dreptate. Probabil, pentru a invinge un Partid (cu majuscula) ca PSD-ul e nevoie de puteri paranormale. Oamenii au adunat toata floarea cea vestita, atit financiar, cit si politic, sub steag. Tot ce a miscat, raul, ramul si orice televiziune vioaie. Si tot banul negru ca noaptea. Si au luat-o in barba. Deci, mai ramine o singura explicatie: cea para-normala. Desigur, primul factor paranormal a fost posibilitatea de-a ajunge in varful unui partid, chiar si unuia de tip PSD, cu atita prostie sub coviltir ca dinsul. Gionele, numa paranormalul e de vina ca mos Ilici ti-a permis sa catindezi acolo. In ciuda propriei afirmatii despre IQ-ul domniei tale. Deci, oarecum presupusii paranormalovrajitori basescieni au lucrat in favoarea ta. Ca tu ti-ai batut joc de lucrare, te-ai cacat pe jucarii, si te-ai dovedit rusinos de prost si de prematur topaitor, e o problema cu care ar trebui sa te confrunti singur. Intr-o analiza cit se poate de serioasa a porumbeilor pe care ii scoti pe gura si a masurarii la singe a unicului neuron care iti bintuie cutia craniana. Mai lipseste doar sa afirmi ca "Ala Negru Care Respira Greu" a aplicat un "Force Mind-Trick" asupra rRomaniei, care, brusc si inexplicabil, a ignorat avantajele galetilor noi si a banilor de cinematograf oferite ca unic argument social solid al campaniei electorale a domniei tale.
Da, domnule Geoana, egalitatea sansei a disparut o data cu steaua rosie de pe steag: prostii nu au aceeasi sansa cu oamenii normali, contrazicindu-l pe Darvin doar pe argumentul pozitiei socio-politice. Cit tupeu si pe englezul ala! Adica cum, partidul nu bate selectia naturala? Decadent si retrograd, tovarasi!
Domnule Geoana! Mirceo! Bah tovarase! NU fi trist! Ai intrat totusi in istorie! De la aceste alegeri, romanii nu vor mai topaii de fericire, vor "baga Geoane". Nu oricui i se intimpla sa se denumeasca o activitate dupa ilustrul sau nume. Chiar daca are marea calitate de-a fi un Prostanac.
***
PS.
In mod sigur, iar voi fi denumit "basescian". Domnilor si doamnelor. Pe mine ma deranjeaza prostii. Cumplit. Daca stinga e asa de grozava, cum de s-a dovedit incapabila sa produca un catindat cu un neuron in plus fata de o oaie, de exemplu? Ca si oaia baga Geoane, cind e bucuroasa...

Un comentariu: