luni, 25 ianuarie 2010

Babuinii, pozitia fata de ciolan, si conducatorul haitei...


In PSD, se arata coltii, deja. Mitrea, primul care s-a infoiat inspre craca cea mai de sus, deja e atacat la varice de Vanghelie & Company, in sprijinul Gionelului, mascul mai tinar, mai prost, dar manipulabil la singe. Vanghelie insusi si-a cam rupt dintii in aripa de Cluj a sus-numitului partid, care, a muscat si ea pina la singe din fundul rosu al domnului primar de sector. Pe de alta parte, Nastase vehiculeaza o conducere cu doi masculi pe craca, ceea ce ar putea insemna o fosila pe post de paratraznet, adica Ilici, si un executiv, adica el. Diaconescu cam tace, se pare ca in ultima clipa s-a prins ca risca sa se aleaga cu bucile ferfenita daca incearca. Cea mai...ciudata varianta o sugereaza un mascul tinar, guraliv, dar non-testicular: Ponta. El sugereaza o solutie oarecum ante-belica, in sensul de-a aduce un "print" strain. Adica celebrul ghetto-super(fucker)star, Crin Antonescu, alias Chucky. Solutie cu nimic inedita, faptul ca PNL e un satelit PSD a fost dovedit de mult.
Eu? Eu mi-as dori un Mitrea acolo. Nu fiind-ca e ok. Caci nu e. Dar asta ar putea duce in sfarsit la ceva ce nu ar avea sanse sa realizeze nimeni din afara. Si anume spargerea PSD-ului. Virtual ar insemna trecerea puterii in mainile provinciei, ceea ce ar duce la ejectarea spagonautilor consacrati acolo, cu aere de smecheri de capitala. Capitala eject, PSD cam eject. Cu toate ca smecherii vor face un nou partid, cam slabe sanse sa ia viteza. Iar cei ramasi in copacul PSD, cu crengile ramase chele, vor cam disparea, de foame, inspre alti copaci.
Oare vreo casa de pariuri organizeaza ceva cu prilejul acestei paruieli intre simieni? I'd like to bet...
***
Later Edit:
Pun doua beri si o cioara inghetata pe Mitrea! Se baga careva?

Un comentariu:

 1. Buna ziua.
  Ma numesc Nidelea Cristian, administratorul directorului web www.edelbeta.ro.

  Va propun un schimb de link-uri. Va pot promova blogul prin introducerea lui la rubrica Parteneri, in cadrul directorului.

  In schimb as dori sa plasati la dvs. in blogroll urmatorul link:

  Titlu - Albena
  url - http://www.la-albena.ro

  Daca sunteti de acord, va rog sa ma contactati la nideleacristian@gmail.com cu detaliile link-ului dorit de dvs

  RăspundețiȘtergere