miercuri, 9 decembrie 2009

RED ALERT









Am devenit curios si am citit in fuga capitolul despre Presedinte din CONSTITUTIA ROMANIEI. Asa am aflat si va pot arata si voua in mod logic ce pregatesc cei din alianta PSD-PNL-PC-UDMR pentru romani, si mai ales de ce sunt atat de disperati sa o faca.


art. 89 din CONSTITUTIA ROMANIEI, alineatul 1 stipuleaza ca:

(1) După consultarea preşedinţilor celor două Camere şi a liderilor grupurilor parlamentare, Preşedintele României poate să dizolve Parlamentul, dacă acesta nu a acordat votul de încredere pentru formarea Guvernului în termen de 60 de zile de la prima solicitare şi numai după respingerea a cel puţin două solicitări de învestitură.

Acum pot intelege disperarea cu care lupta toti astia. Le este frica. Le este frica!!!

art. 89 din CONSTITUTIA ROMANIEI, alineatul 3 stipuleaza ca:

(3) Parlamentul nu poate fi dizolvat în ultimele 6 luni ale mandatului Preşedintelui României şi nici în timpul stării de mobilizare, de război, de asediu sau de urgenţă.

Asta explica de ce nu au avut curajul cei din PSD si mizerabilii din Parlament sa faca nici o miscare mai devreme decat au facut-o. Stiau ca vor pierde.

Cel mai grav insa mi se pare faptul ca vor sa se foloseasca de urmatorul articol pentru a-l instala ca presedinte pe Geoana printr-o adevarata "lovitura de stat":

(1) Dacă funcţia de Preşedinte devine vacantă ori dacă Preşedintele este suspendat din funcţie sau dacă se află în imposibilitate temporară de a-şi exercita atribuţiile, interimatul se asigură, în ordine, de preşedintele Senatului sau de preşedintele Camerei Deputaţilor.

De aceea au pornit aceasta isterie prin ceea ce eu as numi "Operatiunea Frauda". De aceea taraganeaza lucrurile. PSD stia ca au pierdut inca de la ora 16:00 din ziua votarii. De aceea in dupa-amiaza zilei de 6 decembrie nu au mai tinut cont de lege si au iesit pe Antena 3 ca sa latre impotriva lui Basescu. Toata treaba cu sarbatoare si sampania a fost o mare mascarada, facuta doar pentru a mima uimirea a doua zi.

Asta inseamna pentru ei "dictatura" lui Traian Basescu. Ca sa stiti odata pentru totdeauna de ce sunt capabili comunistii. Nu vor sa ne lase cinci minute de bucurie. Niste pungasi nenorociti care stiu ca le-a venit sfarsitul. Nu vor sa ne lase nicicum din ghearele lor nenorocite.

De aceea trebuie sa il sprijinim pe Traian Basescu. Asta chiar se bate cu ei. Nu imi fac iluzii ca ar fi vreun inger. Dar in cazul asta nici nu trebuie sa fie. Poate sa ii si invinga. Pentru prima data incep sa ma simt bine la mine in tara. PSD pierde.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu