joi, 17 decembrie 2009

PRIMA BULINA NEAGRA













Boc prim-ministru. Asta e noutatea... Stiu niste baieti. Trupa faina. Tineri. Canta blues. "Old News" se cheama trupa. Numele asta i se potriveste lui Boc: old news. Si tot a blues miroase. Numai ca din acela mioritic. Doina adica. De jale.

Nu inteleg pentru care motiv, Traian Basescu le-ar da apa la moara pesedelacheilor si lui Crin Antonescu (pe asta din urma il delimitez clar si net de PNL). Then again, nu stiu la ce dracu` m-am asteptat...

Sunt in anti-PSD. Si vreau sa vad macar un PSD epurat daca nu lichidat. Exact din acest motiv il suspectez pe "Chucky" Antonescu si il resping, ca pe un organ artificial. Pentru ca PSD l-a luat in brate.

Ii dau o prima bulina neagra lui Traian Basescu. Asteptam o miscare mai inteligenta. Tot pe baza de prezumtie de nevinovatie. Dar ce sa-i faci... Nimeni nu-i perfect... In timpul asta sansele noastre se imputineaza.

De o parte uraciunea numita PSD, care incepe sa scoata la iveala o alta hidosenie: Crin Antonescu. Pe de alta parte Traian Basescu... Un om care pare sa nu inteleaga inca faptul ca nu prea mai avem rabdare. Nici macar cu el.

2 comentarii:

  1. esti in antiPSD? Bravo tie, cu tot ce ma inconjoara eu am ales sa fiu in AntiRomania,
    semneaza: un patriot plictisit ce i-se rupe de propria tara, iti las un sac de bile negre sa le imparti la toti inutilii astia din Romanica
    O zi buna

    RăspundețiȘtergere
  2. Domnule, welcome, inca un baiat "anti-romania" e binevenit!

    RăspundețiȘtergere