sâmbătă, 12 decembrie 2009

MESAJ POSTAT PE BLOGUL LUI ION ILIESCU

Am lansat acest mesaj pe blogul lui Ion Iliescu:

"Ion Iliescu, te contest fara incetare din 1990 incoace. Pentru ca te consider vinovat pentru multii morti din decembrie 1989, pentru ca ai aprobat moartea lui Ceausescu de Craciun, aducand blestemul asupra noastra a tuturor, pentru ca ai asmutit romani impotriva altor romani.

Te consider vinovat pentru instalarea unui sistem care sufoca talentul si creativitatea altora in favoarea unor oameni nehamesiti si fara Dumnezeu care ti s-au alaturat doar pentru a avea mai mult.

Te consider vinovat pentru ca ai aprobat toate acestea sau pentru ca le-ai ingaduit, desi toate dovezile circumstantiale arata ca tu le-ai ordonat. Esti cel putin complice la demolarea Romaniei timp de zece ani.

Pentru mine si pentru majoritatea romanilor esti marele vinovat pentru ceea ce se intampla astazi in Romania. Nu ai fost niciodata un mare om de stat. Ai fost doar un abil conspirator. Nu ai platit nimic din toate acestea. Dar Dumnezeu este mai puternic decat orice om. Chiar si decat tine si toti ai tai la un loc.

Dumnezeu sa aibe mila de tine. Pentru ca, desi am incercat, eu nu pot avea."


Fara stima,
Cristian Irinoiu

Un comentariu:

  1. bravo........a distrus tara asta in cativa ani si continua cu mare tupeu sa iese in fata si sa ne zambeasca ....moarte iliescu ,ca si ceausescu

    RăspundețiȘtergere