joi, 3 decembrie 2009

Lovitura de teatru: Mircea si sforarii s-au dat de gol!!!

Penibil. Asta este cuvantul. Asta nu are cojones nici cat cocosul din curtea matusii de la tara si vrea sa fie presedinte. Presedintele meu? Nu cred ca vreau... Si se mai si jura... Ca nu minte. Cu mana pe Biblie!!!

Un presedinte care daca il suna SOV in miez de noapte, sare din papuci si fuge la ordinele stapanului? Parca ar fi cam greu de gasit... Si totusi. L-am gasit! Numele lui e MIRCEA GEOANA!!!

Acum e adevarat ca si Sorin Ovidiu-Vantu este un roman cu probleme. Suntem 22 de milioane. Oameni buni! Daca aveti probleme sunati-l pe Geoana! Sunati-l la opt-noua-opt-noua-noua-opt-noua. Daca nu va raspunde el va alegeti macar cu o felatie. Si aia virtuala. Numai sa scoateti banul.

Asta am dedus cand l-am auzit pe Mircica recunoscand ca a fost la Sorinel in miez de noapte. Mi-l si inchipui pe wannabe-ul prezidential Geoana dormind in pat, numarand turcane in somn. Cand suna telefonul, cu o fata mahmura si ochii in scobitori, il cauta cateva clipe pipaind noptiera... "Alooo. Mircea, sunt Sorin. Bah... Am o problema... Vino pana la mine ca e groasa!" Si candidatul la functia de presedinte trage repede pantalonii peste pijama... Sare in slapi... Din slapi in pantofi... Fara ciorapi ca se grabeste... Ca era sau nu era vorba de protejatul lui Vantu nu conteaza. Conteaza ca Mircea Geoana, in miez de noapte a dat fuguta la apel.

Daca aveam vreo indoiala, acum s-ar fi spulberat. Dar nu aveam. Totusi m-a surprins. Prostanacul nu e prostanac. E prost de-a binelea. Transpira. Se enerveaza. El, Mircea Geoana, diplomat de cariera se enerveaza! El sustinatorul "linistii" PSD, transpira si ridica tonul! Mircea Geoana promotorul respectului reciproc arata cu degetul Asta vrea sa fie presedinte? Mircea Geoana spune ca nu e marioneta nimanui. Dar daca il striga SOV in miez de noapte el da fuga la apel? Pai dupa ce ca e prost mai si minte! Situatia este clara acum. Stiti ce aveti de facut.

Pe Geoana sa il iertati. A incercat si el. Daca il vedeti spuneti-i sa nu mai planga. A reusit mai multe decat cei mai multi dintre noi. Doar ca tot nu inteleg cum... Mai ales acum... Stiti ce aveti de facut pe 6 decembrie. Iar daca va mai abureste vreunul aveti cu ce sa ii dati in freza...

ORICE. NUMAI PSD NU!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu