marți, 8 decembrie 2009

LAST ACTION HERO

Ma intreb ca si oricare cetatean de rand al Romaniei de ce Geoana si PSD nu se dau in laturi de la nimic acum. De ce trag mata de coada, pe banii, nervii si durerea noastra, fara sa le pese. Mereu aflu cate ceva nou. Daca e nou pentru mine este nou si pentru voi.

Asa am aflat ca in Constitutie exista o chichita pentru care motiv se excita acum cei din PSD, si icnesc de parca sunt aproape de orgasm. Este ultima lor sansa. Spune Constitutia ca, in afara de cazul in care Romania se afla in stare de razboi sau calamitate, mandatul Presedintelui nu poate fi prelungit. Tot Constitutia mai spune ca daca nu exista un presedinte ales, va fi presedinte interimar presedintele senatului.

Hopaaaaa! Ia stai asa. Pai presedintele Senatului e Mircea Geoana... Prostanacul de... Acum inteleeeeeeg. Daca nu l-am batut pe bune, le dam de lucru la baieti atat de mult incat sa nu poata termina pana pe 21 decembrie. Dupa care Mircica Mincinosu` se instaleaza la Cotroceni de unde preia fraiele si poa` sa faca ce vrea muschiuletul lui.

E clar deci. PSD stie ca a pierdut. Da cu minciuna, arunca praf in ochi. Trage de timp. Daca ajunge pe data de 22 pune mana pe aparatul de stat. Dupa care poate sa isi faca de cap. Inclusiv sa il valideze pe cel mai mare prostanac mincinos presedinte. Cu acte in regula. Mistoooo.

Si uite asa, ciuma rosie, PSD, dupa ce i-am dat cu flit si am scuturat-o din carca noastra, vine tiptil-tiptil, pe usa din dos, ca sa ne ia prin surprindere. PSD gafaie ca un porc injunghiat. Galgaie, gajaie, ragaie, face pe el de frica, se zbate. Stie ca daca acum nu scapa, va mai exista doar ... NICIODATA. De aceea nu mai conteaza nimic. Nici Romania, nici, mama, nici obrazul. NIMIC.

2 comentarii:

  1. Cu o singura conditie. Sa fie validata contestatia de Curte. Insa, cu oferirea unui post de ministru la justitie unuia dintre ei, cred ca se rezolva si asta. Naspa e ca nici macar nu e nevoie sa aibe dovezi, ci sa traga mitzu' de coada pina pe 21. Nimic de zis, la modul strategic e gindita briliant faza. Sa vedem raspunsul Baselatorului la asta. care ma gindesc ca nu va intarzia. Personal, ma indoiesc ca cineva va valida contestatia. Ar fi un precedent prea nasol pentru magistrati, in spagonautismul lor. NIMENI nu i-ar mai vrea, dupa o faza de gen. Se zice ca invingatorul apreciaza victoria, insa nu agreeaza tradatorul. E logic, omul acela nu mai prezinta nici un fel de garantii. Deci, jos cu el!

    RăspundețiȘtergere
  2. Iar pe Gionel poti sa-l numesti linistit Last Reactionar Zero.

    RăspundețiȘtergere