marți, 15 decembrie 2009

IN MEMORIAM...



Aici cei pe care unii ar vrea sa ii tina doar sub forma de statistica au fete. Au ochi. Si ne arata ca au existat candva la fel de vii ca si noi. Au iubit, au urat, au inspirat si expirat la fel ca si noi...

Ai curaj. Uita-te in ochii lor. Citeste-le povestea. Si roaga-te ca asa ceva sa nu se mai intample niciodata. Apoi cu toate acestea vazute intoarce-te la amarata ta de viata si incearca, macar de acum incolo sa faci ceva demn din ea.

Si nu uita niciodata: in fata lor ai dreptul doar sa taci.

4 comentarii:

  1. Ei na, o sleatha de nespalati. Daca si astia sunt eroi, rau am ajuns

    RăspundețiȘtergere
  2. Deci, domnule anonim. TU nu ai ajuns rau. Ai fost acolo de cind te-ai nasut. Mica rugaminte: nu mai posta aici. NU e nimeni curios de parerea ta. Lasam deobicei orice comentarii, cit nu sint injurioase. Ei bine, cu toate ca las acest comment, eu il consider injurios. Arbitrar si nedemocratic, nu? Ei bine, nu ma intereseaza parerea ta. Vorba Parazitilor, tu nu ai familie, tu ai stol. E o rusine ca exista pe lume oameni de gen, si as dori ca alte clone de-ale tale sa se abtina de- a-si posta mizeria aici. NU o sa mai dau drumul unui al doi-lea comment de gen, din respect pentru morti. Si, de unde sa existe respect si decenta, la oamenii care nu au asa ceva acasa, asa ca tine. Fie-ti tie, domnule Anonim, Geoana erou, ca ai exact acelasi numar de neuroni ca si el. Si exact aceeasi cantitate de mizerie sub haninele Hharmani pe care le porti!
    In rest, domnule Anonim, numai de bine mamei dvs, cu toate ca nu face fata!

    RăspundețiȘtergere
  3. Apropos, domnule anonim. Esti mic, rahitic...si nu ai nici macar un nume, o prezenta acolo, ceva...? E asa de des milul de unde vii incit nici tu singur nu te poti deosebi?

    RăspundețiȘtergere
  4. Nerusinare comunista. "Linistea" PSD si "bunul simt" PNL. Fara limite in placerea cufundarii in propriile fecale. In cel mai fericit caz avem de-a face cu un caz de impotenta psihica.

    Dumnezeu sa se indure de tine, nefericitule!

    RăspundețiȘtergere