marți, 8 decembrie 2009

Elocventa exagerata, in sinergia faptelor...


Am ramas oarecum holbat.
Nu, nu stiu sigur daca ora combinata cu lipsa de cafea e vinovata, dar efectul a fost notabil.
Acest Pompilica a scris exact 60 de cuvinte in 3 zile.
3 posturi.
La care a strins 118 comentarii.
Incep sa imi fac probleme legate de puterea mea de a intelege.
Omul asta lasa un fel de..."marcatoare" pentru tampeniile care le spune la TV, sau cum? Blogul acela e un fel de suport pentru Tag-iuri?
Sau poate totul e incifrat. Tineti minte BBC, in timpul Rezistentei Franceze? "The Eagle Has Landed!"... O fi vreun apel catre o Rezistenta ascunsa a Pompilicilor rRomani.
Pur si simplu ma lasa masca.
Tot ce spune el e un fel de "cum iti permiti sa faci fara sa ma intrebi pe mine?".
O face live, la ore de virf.
Sau pe blog, dar acolo mai subtire.
Totusi e in Top.
Pe ZeList e pe locul 4.
Deci, e citit. E drept, nici nu e greu. Sa luam de exemplu ultimul post:"Vuitoanca nu s-a plins. P.S. Afara ploua!". Trebuie sa recunosc ca nu stiu care e faza cu Vuitoanca. NU sint un fan Emisiuni Mirceia Badeia. Probabil o sa fiu urecheat foarte aspru pentru asta. Probabil si un pic injurat. (MSRP). Insa ultima replica insa am inteles-o. Mirceia, fii sigur, dar absolut sigur, ca pe El Baselator il doare in c** de tine. De noi. Sau de tara asta. Dar de tine mai mult decit de orice.
De curios, caci de fapt asta cautam la tine pe blog, o sa vedem totusi penele alea infipte unde trebuie, live?
Sau a fost doar o replica Pompilicistica de-a matale...?
Gindeste-te la epocalitatea gestului, poate lansezi o moda.
Inca una, pe linga moda de-a nu zice nimic, dar a rupe audienta.
Victorie prin prostii cifrate.
Pene in c***.
Si multa, dar multa-multa prostie.
Dar nu conteaza, cit o strigi destul de tare, nu?
***
Revazind cele 60 de cuvinte, nu pot sa nu te intreb: Pagina ta e un spam mascat in folosul firmei Toyota? Ca altceva nu chiar poti gasi pe pagina respectiva...

L.E.
Acum am inteles si cum devine cu Vuitoanca. Mircica, puiule, a vazut si doamna ta posetele Lenutei si acuma faci spume ca trebe sa te cheltui de sarbatori? Ma rog, tind sa iti dau dreptate, nu stiu ce ar putea face cineva cu o posetuta Louis Vuitton la o sala de fitness...Poate doar sa dea in cap cu ea celor care o pipaie pe la posterior, pe acolo. Scumpa arma, nimic de zis...

Un comentariu:

  1. De mult am remarcat desertul de idei de pe blogul lui Badea... Si la fel, mi-am pus intrebarea, de ce atatea commenturi. Pai oamenii dau raspunsuri mai mult la ceea ce vad in emisiunea lui sau la Sinteza Zilei ca, la ce scrie... Este un exemplu clar de succes datorat recunoasterii numelui. Balacareala, siropul, injuriile, comicareala, circul sunt foarte apreciate... iar Mirciulica nu face rabat de la nimic.

    RăspundețiȘtergere