marți, 8 decembrie 2009

Cu voia dumneavoastra, Ciutacu la rind...


Recunosc ca nu intru pe Blogurile raspindacilor sau postacilor PSD.
Nu am ce vedea sau ce citi acolo.
Insa, provocat uneori de colegi de blog, mai intru sa ma minunez.
Si...
Oho.
Peste cine am dat...
Un coleg de generatie, insa nu si de convingeri sau scoala!
Din metropola unde se intimpla tot, leagan al intelectualitatii legatului de sireturi la bocanci si umblat cu saniuta, cu voia dumneavoastra, Sinaia.
Mai, baiatule.
Concitadinii tai se ocupa cu chestii serioase, numai tu a trebuit sa iti alegi meseria de aruncator-sef de rahat?
Imi place genul asta de 'telectual de origine sanatoasa, cu studii ziaristice si lingvistice facute la o Politehnica serioasa. Nu ca noi, astia mai inculti si semidocti, care am facut o facultate de arta.
Saraci, neplatitori de taxe, si nu la fel de profitabili.
***
"Uite,mami, maimuta vorbeste..."
Pretene.
Pretene injiner.
Se pare ca nu doar cainii au problema comuna cu injinerii, cit priveste exprimarea. Ci si simienii, adicatalea moimele, din regnul carora faci parte.
DOAR TU.
NU si cei 5 milioane de romani.
Sau romanii din diaspora.
"Aceasta nu mai e tara mea".
Desigur, nici nu a fost vreodata.
Ce te caci atita pi tini?
Tara ta e tara lui Ilici, a lui Nastase si a altora, undeva in Ural, sau la Vladivostok.
Poate cei din diaspora nu platesc taxe.
Dar restul stiu foarte BINE ce le-au adus taxele platite si inghitie de PSD, PDSR, FSN, sau, tot cu voia dumneavoastra, as putea sa incerc un trei-in-unu, deci KKNR. Sovietski KKNR. NU oricum.
Daca avem un pic de noroc, vremurile in care oameni ca tine decideau "soarta cetatii" cam apun.
Si "Cetatea" va intra in rindul cetatilor lumii.
Desigur, ai sa iti pastrezi jobul. Doar ca ai sa-l faci in alt fel. O sa fii silit sa stringi rahat cu mina, nu cu limba, ca pina acum. Si nu o sa mai poti zice ca te hranesti muncind. Imi pare rau de tine. Sincer. Dar de hranit asa poti sa o faci si acasa. Un fel de reciclare. Scapi si de cheltuiala cu apa la WC. Si nu mai e nevoie sa poluezi cu rahatul pe care il imprastii in jurul tau, pe net sau live, la tembelizor. Te rog sa observi inca un aspect pozitiv. O sa maninci in continuare ECO. Si ai sa fii un perpetuum-mobile perfect. Ce caci, aia maninci! Daca nu iti ajunge, te servim cu drag si noi. Ca deh, sintem umani si nu te putem lasa sa pieri.
***
Uite, acesta e inca un bun exemplu de lipsa de respect, oferit de tabara PSD oamenlior acestei tari. Tipul de simian din care face parte dl Ciutacu. E foarte clar la ce nivel considera echipajul Neanelului ca se afla tara, si, mai ales, oamenii.
Multumim, domnilor, dar acest rahat sa-l inghititi voi!
***
Cam atit despre Ciutacul cel Misteaux (ca sa preiau ceva si de la el), acest om-prastie in proba aruncarii cu rahat!

9 comentarii:

  1. e ...portocaliu sa nu vrei sa fii tinta pentru un pumn de rahat? ai o problema, domnule...

    RăspundețiȘtergere
  2. Aici nu este nimeni nici portocaliu, nici rosu, nici galben, Mister... Suntem doar niste oameni cu pareri ROGVAIV si cu atitudine. Atat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Atitudine de rahat. Asta este frustrare "domnilor", in niciun caz atitudine... nu va mai amagiti singuri.

    RăspundețiȘtergere
  4. Desigur, domnule Anonim. Atitudine e sa injuri jumatate de tara ca nu zice ca tine. Ca nu face ca tine. Ca nu voteaza ca tine. Frustrare? Ma tem ca singurii frustrati la afacerea asta sint simpatizantii PSD. Se vede dupa cum actioneaza si partidul, si simpatizantii. Dupa "perlele" servite natiunii. Dupa celebrul lor BA EU! Iar Ciutacu, DA EL, a facut o faza de cacat cu afirmatia despre diaspora si despre votanti. Desigur, EL, sustinator PSD si PC, avea voie. E mai egal ca noi, nu domnule...Anonim Frustrat? Sau sa iti zic precum ne-a invatat injinerul Ciutacu, cercopitec?

    RăspundețiȘtergere
  5. super tare !! da-i la ficati cercopitecului ca m-a scos din sarite ... pai cum mama masii, eu fac parte din diaspora .. ce, eu am plecat de bine din Romania? Am plecat din cauza gastii vesele portocalii si rosii, de oftica vazand ca justitia ii iarta pe marii criminali si ii pedepseste pe aia marunti .. si tot asa ...
    E dreptul meu sa votez si am sa o fac numai in ciuda cercopitecului !!

    RăspundețiȘtergere
  6. Furstrare portocalie in toata regula. Lasa ca avem alti jurnalisti de calitate: Morar, Diaconescu etc. Astia sunt buni, caci sunt portocalii pe buze.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mai baieti. E o dovada crasa de analfabetism sa citesti din doi in doi. Nu ma pretind jurnalist, dinsii e treaba lor cum se pretind.

    RăspundețiȘtergere
  8. Problema pe care o vad eu este alta:
    De ce ajung romanii sa-si dea in cap pentru a satisface beneficiile a doua gasti pornite la furat.
    De ce romanii, indiferent de preferinte sau credinte, considera obligatie de a lua gatul fratelui pentru beneficiul unor gasti pornite la furat.
    De ce romanii, la ananghie, cer ajutorul fratelui si celui de langa ei, stiind clar ca nu vor primi nici un ajutor de la cele gasti pornite la furat.
    Si romanul se milogeste de ajutor tocmai la cel caruia, cu ceva timp in urma, i-a dat in cap. Pentru ca gastile pornite la furat nici nu se uita la gunoiul de "populatie".
    Pentru ca pentru gastile pornite la furat nu mai suntem un popor, suntem o "populatie".
    De ce ?

    RăspundețiȘtergere