duminică, 15 noiembrie 2009

VULTURUL BRANCOVENESC-EROII NOSTRI MODERNI











MOTTO: "URA, VULTURUL DIN NORI
RACNI FALNIC DE TREI ORI"

Citi dintre voi va mai aduceti aminte de VULTURUL BRANCOVENESC si de RADU CHESARU?

VULTURUL BRANCOVENESC a fost acea asociatie anonima infiintata in aprilie 1989 de Radu Chesaru si citiva tineri inimosi si curajosi, care au lipit pe stilpi 1111 de manifeste anticomuniste, intr-o perioada in care pina si bancurile cu Ceasca puteau sa te duca direct la pirnaie.
1111 manifeste au fost raspindite in Piata Unirii, a Universitatii, la Facultatea de Istorie si in cutiile postale din diverse cartiere ale Bucurestiului. Radu a fost arestat pe 27 octombrie '89, fiind prins in timp ce arunca "fluturasi", dar a fost eliberat la revolutie chiar pe 22 decembrie.

Imi aduc aminte ca Radu Chesaru a fost ranit la revolutie, adica impuscat in mod special dintr-un elicopter ale carui insemne si numar le notase, dar care ulterior "a disparut", si apoi s-a inscris in PNTCD, ca noi toti visatorii, care credeam ca de acum ROMANIA se va tamadui. Ca nu se poate mai rau. Ca greul a trecut. Ca vina noastra de a fi acceptat cu lasitate comunismul a fot spalata de singe.

Imi aduc aminte ca RADU Chesaru a declarat ca fondurile lui Ceasca au fost impartite si ca o mare parte din ele au fost luate de .......ADRIAN SIRBU..io zic ca se vede ca doar proteveul nu a rasarit din baliga, chiar daca acum pute a cacat.

RADU CHESARU care a refuzat sa dea mina cu Ilici cind a fost chemat sa isi ia certificatul de revolutionar de UCIGASUL NENOROCIT LA COTROCENI a spus:
"Nu dau mana cu un criminal! N-am nevoie de diploma de lovitura de stat!"

Mai tirziu a fost angajat in cabinetul lui Mircea Ciumara, dar datorita guri sale mari si a opozitiei sale totale fata de tradarea cu Insula Serpilor a fost dat afara.Dind statul in juecata a si cistigat, find angajat la ministerul de interne ca redactor sef.

Desigur si aici a dat din gura si a fost discreditat ca fiind pro-legionar (offtopic-stau si ma intreb de ce cea mai tare organizatie EROICA SI SPIRITUALA din Romania-LEGIUNEA ARHANGHELULUI MIHAIL e vazuta ca ceva atit de nashpa incit si sa deschizi gura despre ea dupa enshpe mii de ani e vazut ca o crima de nedescris?)

Nesuportind prostitutia politica existenta in Romania s-a retras din viata publica. A fost gasit impuscat cu un glonte in piept, in locuinta sa pe 28 septembrie 2001, la 31 de ani. DESIGUR S-A SINUCIGAT!!!!!!


postul original pe cybershamans

Un comentariu:

  1. felicitari pentru articol, dar fotografia lui Radu cred ca ar trebui inlocuita,nu credeti ca seamana prea mult cu ultima fotografie a celor impotriva caruia aluptat,???? cat cinism din partea organelor,sa faca scapata o asemenea fotografie din cadrul anchetei,

    RăspundețiȘtergere