marți, 24 noiembrie 2009

UDE MEREU


Poziţia UDMR este tot mai sigură în ceea ce priveşte o alianţă cu liberalii. Preşedintele Marko Bela a declarat, astăzi, că formaţiunea din care face parte este dispusă să "contribuie la viitoarea majoritate".

Asa zice Realitatea ca ar fi grait Mark O'Bella si echipajul lui de un Irish-Green, UDMR.
***
Are un dar al lui, acest baiat Marko Bela. E lubrifiat asa de tare incit nici sa se scarpine nu mai poate. Cum si-a mascat el lipirea la csolan... pardon, ciolan? Se lipeste de PNL. Asa, nimeni nu poate spune ca i-au crescut brusc trandafiri in cur...te. Insa, trandafirii aplicati in acel loc risca sa te intepe nasol de tot. Ceea ce am eu sentimentul ca va vedea el singur. Deoarece Bunicutei ii place sa gareze trandafiri in locurile sus-pomenite, dar nu-i place bash de loc sa si plateasca pentru asta.
"Un factor extrem de important în ceea ce priveşte colaborarea noastră este susţinerea unui candidat pentru funcţia de prim-ministru a lui Johannis", a spus Marko Bela.
Incepe sa ma amuze bagarea la inaintare a neamtului. Pot face pariu ca Bombonel si ai sai rid de se kaka pe ei cind vad cum pun toti botul la simple vorbe electorale. Facem pariu ca primul ministru va fi PSD-ist sadea, daca castiga Gionel? La cita nevoie au sa se consolideze pe pozitiile la care revin dupa 5 ani, m-as mira sa faca altfel. Caci si altii au invatat de la ei diverse cuvinte, ca de exemplu boicot si sabotaj.

Un comentariu:

  1. Sunt frustrat LMN. Si e normal. Nu meritam aceste lucruri.

    Altii nu ne merita nici macar pe noi. Si totusi noi facem gratuit ceea ce facem.

    Cand nici macar CRIMA nu face diferenta intre bine si rau am trecut limita cea mai de jos pentru prostie.

    RăspundețiȘtergere