luni, 23 noiembrie 2009

Sub un felinar rosu...


Nici nu apuca mortu' sa se raceasca bine, adica turul 1, si deja incepura negocierile pentru datul poalelor peste cap. Sub felinarul rosu al celor 3 trandafiri. Sau citi or fi. Ca toata tara asta a ajuns plina de spini.
Le Simple Gioana, s-ar face ca i-o suge oricui il face presedinte. Si stie bine ca o data ajuns acolo, se poate scapa de orice prim-ministru. O DATA AJUNS. Va promite absolut orice pentru asta. Ar pune-o si pe bunica-sa la produs pentru asta. Sa intelegem, cea personala. Pe Bunicutza nu si-ar permite. Chestia e ca stiind cine e in spatele lui, oricine ar trebui sa stie ca orice promisiune va face, sint vorbe in vint. Cei care il sustin nu vor onora nimic, in bunul stil PSD-ist. E un ambalaj gol. Noi stim asta. El stie asta. Prostii sint siguri ca nu e asa. Vedeti voi, asta face rRomania o tara asa de originala. Prostia.
Crinutz... Crinutz s-a facut totalmente de tot rahatul. Absolut de tot. As fi inteles ca "pro bono", sa treaca peste ura impotriva lui Basel si sa ofere voturile PDL-ului. Si mai de inteles ar fi fost sa isi sfatuiasca alegatorii sa voteze cum ii indeamna inima in acest caz, optiune mult mai reala si realista. Caci acum orice va mai zice, voturile vor merge oricum la Basel. De fapt, s-a dovedit a fi ceea ce am crezut de la inceput ca e, adica o diversiune, pentru a asigura liberalilor inca un pic de ciolanel. Care nu stiu daca mai aveau ei sanse sa pupe fara Crinutz. Iar votantii lui sint doar o moneda de schimb pentru alde Kakalin Porcescu Pirtzuleanu. Ambitia personala ueber Alles, nu? Ei, din acest motiv mi-ar placea mult sa castige Basel. Numai ca sa il vad pe cel care s-a dat cu pumnii in piept si alte chestii ca isi ia gindul de la ciolanul pentru care a mintit. Putea obtine aceleasi lucruri, chiar mai mult, si pe bune de la Basel. Dar nu, domn' profesor de Istoria Socialismului a ales sa zica "Ba io, bah, ba io!". Ce curva proasta...
Saraca tara, ce jigodii au ajuns sa isi zica oameni, sa calce pe aceleasi strazi ca noi si sa vorbesca aceeasi limba...

Un comentariu:

  1. Am auzit ca Geoana TREBUIE sa castige alegerile. Pentru ca jocurile sunt facute.

    Dati-le la glezne!

    RăspundețiȘtergere