vineri, 27 noiembrie 2009

Po(r)kemoni, animatie...


Se pare ca cineva i-a aranjat lui Darth Mahalagius o chestie mai de mahala decit ar fi crezut chiar el. Filmare, miting, iar Basel paleteaza un copil. Se pare insa ca au fost si martori. Care NU l-au vazut pe Paturiciu acolo. Care nu l-au vazut pe Mahalagius sa paleasca pruncu'. Si se pare ca imaginea a fost lucrata. Trucata. Aranjata. Zic specialistii. Prin omiterea unor frame-uri si unele trucaje de imagine. Domnule....aaaa (domnule?!?) Patriciu. La banii dvs. ma asteptam macar la ceva de la Pixar. Nu la un rahat facut de amatori si pus pe iutub, sa nu va prinda. Ce ai facut mataluta care esti, e ca si cum te-ai caca noaptea la usa profesorului de demagogie, stiind ca sint camere de filmat, dar mizind pe intuneric sa nu se vada fetele. Insa in perioada in care ai invatat si matale cite ceva de la Blue Eyed Boyz, nu s-au incurcat ei prea mult cu tine, ca mergeai in Emirate, la arabi, ca se stie ca sint cam stupizi. Deci, de fapt, le-ai rezolvat pe masura pregatirii. Subtire, coane, subtire...
In stilul asta vom avea placerea de a urmarii pe iutub o reeditare a clasicilor Disney, eventual cu Basel in rolul tuturor celor 7 pitaci, violand-o pe Laba-Ca-Zapada, sau pe Gioana in rolul Stufitei Rosii, violand Lupul. Vinatorul. Chiar si Bunicuta.
In desenul animat cu Po(r)kemoni, personajele scoteau animalutele din niste bile. Domnule Basescu, dumneavoastra din care bila scoateti Porkemonul? Din cea stinga sau din cea dreapta?

Un comentariu:

  1. Basescu s-a inselat. A crezut ca va castiga usor meciul cu Geoana. Cum am tot obosit spunand: Cel mai mare pericol este PSD. Tocmai pentru ca nu se dau in laturi de la nimic daca vor sa ajunga la putere.

    PSD nu a stat niciodata mai departe de cinci ani de ciolan. De aceea socot ca si Crinurz se inseala crezand ca ii va stapani. Il vor sfasia si pe el.

    RăspundețiȘtergere