luni, 16 noiembrie 2009

Nebun cu ochii deschisi...

Sunt nebun... Sunt anormal... Aud altadata din gura celorlalti ceea ce si mie imi trece prin minte uneori... Si adesea ma apuca spaima: daca e adevarat?!!

Si chiar ma simt nebun si anormal in majoritatea timpului... dar cand aprofundez lucrurile, si pun intrebarea care descoase toate lucrurile: "De ce?" incep sa realizez ca sunt de fapt un om normal intr-o societate anormala, in care scara valorilor a fost inversata.

Ei bine refuz sa fac parte din masa de manevra. Refuz sa fiu controlat pana in cele mai intime momente ale mele. Refuz sa fiu mediocru. Refuz categoric sa ma las inghitit de mocirla pregatita pentru aceasta natiune de nulitati ce se erijeaza in lideri de opinie.

Deci raman nebun, dar am ochii deschisi la lumea care a decis ca raul este bine si binele este rau... Si asta imi ucide sufletul si pofta de a mai imparti ceva cu ea...

3 comentarii:

  1. pina nu ne eliberam din sclavia mentala ce ne-a impus perceptii ce nu sint ale noastre, degeaba...nebun intr-o lume socializata e bine, dar e doar un prim pas.
    citeste ultima carte a lui Carlos Castaneda-daca doresti, pentru ca acolo se da o notiune socanta...cea de flyers
    abia de atunci poti incepe actiunea de eliberare, pnetru ca incepi sa-ti cunosti dusmanul, dusmanul rasei umane.
    Active side of infinity-se numeste
    http://www.scribd.com/doc/2074784/Carlos-Castaneda-The-Active-Side-of-Infinity

    RăspundețiȘtergere
  2. Aproape toti patim asa si traim acelasi sentiment pe care l descrii cu atata "placere". Cred ca important este sa punem naibii umarul odata pentru totdeauna, toti sau cat mai multi, macar cei carora ne pasa, de la sine nu se va face nimic.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt doar două feluri de oameni pe lume: cei care încearcă să-şi umple goliciunea interioară şi acele persoane foarte rare şi deosebite care încearcă să-şi vadă această goliciune.
    Osho.

    RăspundețiȘtergere