vineri, 20 noiembrie 2009

Iures isteroid...

Si veni si rindul lui Vadim din Neamul Maimutelor sa isi faca auzita vocea in jungla politicii rRomane.
Daca Rinocerul (Basescu) si Zebra (Antonescu) au vrut sa-l impiedice sa sara in ajutorul prietenului sau bun Magarusul (Geoana), moima gasi din asta prilej de mare urlaciune si revoltatoare isterie.
***
"Eu vreau scandal! N-ai priceput, Băsescule, că vreau scandal? Deci, mâine vin peste tine, băiete! (...) Eşti mâine la Palatul Parlamentului, cu o oră înainte sunt acolo", a anunţat Vadim.Liderul PRM susţine că nu poate fi împiedicat să intre, întrucât este membru al Parlamentului European .
Întrebat ce va face în cazul în care nu va fi lăsat să intre, Corneliu Vadim Tudor a replicat că "de-abia aşteaptă".
"E dreptul meu (...) Sunt victimă. Populaţia ţine cu victimele", a mai spus C.V. Tudor.
***
Mai Cornelush-Sifilush. Nu esti tu nici o victima. Faptul ca s-au gasit destui idioti sa te bage in Parlamentul European nu inseamna ca asta iti da dreptul sa intri oriunde. Esti doar un cimpanzeu putza-verde cu aere demagogice de poet. O latrina a gindirii. Sper ca, spre binele tau, o sa iti aduci si infirmierii de la casa de dilai, nu de alta, dar daca uiti sa iti iei pilulele poate crapa ceva in tine. Si, cu toate ca nu as vrea sa fiu rau, ma tem ca ne-am cam bucura sa patesti ceva.
Cu toata dezaprobarea mea pentru Darth Mahalagius, ma tem ca tare m-as bucura sa iti aplice niste palme peste bot, numa cit sa vad ca ti se incruciseaza ochii aia de maimuta holbata. Nu este posibil ca in secolul 21 un nenorocit ca tine sa fie lasat sa alerge liber in lume. Ma rog, sa fie plimbat cu un Mercedes. Nu esti bun nici sa-i faci curat intre izmene la Gutza si tu faci scandal?
Locul tau ar fi fost dupa gratii inca de cind castigase tapu' alegerile. Moment in care te temeai rau ca asa va fi, tin minte si acuma ce curgeau apele pe tine ca pe o curva aruncata fara plata din cabina camionului turcesc. Ar fi fost o zi maaare pentru tara asta. Numai s-a dovedit ca tapu' era de fapt capra. Lipsa doua bilute care i-ar fi ingrosat vocea si potentat actiunile. Inca o data, spre ghinionul nostru. Ala behaia nazal, tu transpirai total. Nu e nimica nou in faptul ca oamenii de felul tau se caca pe ei intotdeauna cind trebuie sa raspunda de propia mizerie.
Si ca sa nu jignesc penitenciarele, afla ca ma refer la aripa pentru bolnavi la cap a infirmeriei susnumitelor institutii. Ce credeai, ca maimutele au acelasi loc cu rechinii?
Suferi de o rara specie de diaree morala si logoreica, a carei singur remediu este obligarea la a locui intr-o mahala din Rascacati si a trai dintr-o pensie de necalificat in agricultura. Combinata cu o totala interdictie de-a vorbi. Inclusiv de-a vorbi singur, la pereti. Silentium.
***
Prevad o dupa-amiaza agitata la Palatul Parlamentului...
Cu urlete, guitaturi si panarama, din pacate atit de tipice rRomaniei.

Un comentariu:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=OgxSLKRV1-I&feature=PlayList&p=BEDE884E30F3E179&playnext=1&playnext_from=PL&index=17

    Daca doriti sa revedeti :)

    RăspundețiȘtergere