marți, 17 noiembrie 2009

Intamplator am citit ca...


Se pare ca la celebra intalnire a simienilor de la Cluj, ar fi dorit sa participe si un anume domn Cernea. Baiat citit, mai ecologist de felul lui, si cu priza la tineret. Catindat, si el, la presedintie. Caruia, in ciuda discutiilor avute cu staff-urile "personalitatilor", i sa inchis usa in nas. Cit de rRomaneasca faza...
Domnilor... hmmmmm, aaaaaaaa, catindati! V-a fost tirsa de un catindat care stie sa vorbeasca, sa va ia la intrebari? Ca s-ar putea sa se bage in seama un fraier de intelectual cu voi, astia , baietii bazati, marenari si profesori de estoria socialismului...? Care s-ar putea sa treaca un pic de demagogia voastra si discursurile stufoase, dar fara nici o treaba? De cineva care s-ar putea sa aibe CEVA de spus? Sau strica o oarecare... regie... cu intrebari incomode, care cer raspunsuri, nu declaratii?
Bai Crinutz, esti mai prost decit sosonul drept al raposatei bunica-mea. Te-a facut Mahalagius cum a vrut, din toate pozitiile. Fara vaselina. A si ris de tine. Iar tu ai dat raspunsuri mici, rinjite si ai chicotit de incantare la prostiile pe care le-ai spus. Nu ai prezenta. NU ai argumente. Nu ai discurs. Nu te ai decit pe tine, si trebuie sa recunosti ca e cam subtire marfa. Tare am eu impresia ca pina si "Le Simple" te va face varza, si te vei tine de kur mult timp dupa vreo confruntare cu el. De ce nu pleci tu acasa, maica? Oameni rai...
Baseleeeeeeee, lasa-neeee, laaasaa-neeeeee! Tractorist de pe vapoare ce esti, cu faza cu sotia lui Crinutz l-ai reinventat pe Hrusciov. Mai un pic si vei incepe sa bati cu pantoful in masa, ca acesta la ONU. Esti un dobitoc de activist care crede ca daca o data a rostit un slogan gol de continut, a inventat filozofia. Presedinte ar trebui sa devina cel ce va FACE ceva, nu cel ce va ... zice ceva. Dar asta deja e prea mult pentru tine...nu? Btw. Vezi ca transpiri cind te enervezi. Ca un sef de post care nu isi primeste spaga. Taraneeeeee!
Sinteti amandoi niste marlani. Nu de oricare. Din aia fricosi. Care poate ar trebui sa inceapa sa vada cam cum sta treaba cu ejobs si site-uri de gen. Caci ceva ma face sa cred ca asta e o situatie care nu va dura etern. Basele, vezi ca CFR-ul angajeaza in permanenta controlori, la Sefi de Gara nu te incadrezi. Crinutz mama, mai exista Case De Cultura ale Sindicatelor. Totdeauna e nevoie de prezentatori.

2 comentarii:

  1. Ei sunt cei care s-au orientat sa fure de unde nu se vedea imediat. Ei sunt cei care au facut din demagogie o arta. Ei au impresia ca golania vinde si mitocania e tarie de caracter. Ei ne sfideaza si ne numesc “votanti”. Ei sunt generatia trecuta, ofilita, gresita.

    Noi, pe de alta parte, suntem cei care ne-am privit parintii cand isi tineau capetele lipite unul de celalalt langa radioul ascultat ilegal. Pe atunci noi am stiut ca, daca suflam o vorba despre ce se vorbea in casa, ramaneam orfani. Noi am mers primii la scoala fara uniforma si am cumparat primul “BRAVO” in romana. Multi dintre noi s-au nascut si toti am crescut si maturizat in democratia originala a lui Iliescu. Noua ne-a parut rau ca a murit Michael Jackson. Noi am preferat sa ne angajam in mediul privat si dintre noi multi ne-am facut firme. Noi suntem toate generatiile de la Madonna la Tokio Hotel.

    Ei sunt trecutul. Ei nu stiu sa porneasca un calculator, dar ne dau lectii despre eficienta. Ei nu stiu ce inseamna un blog, dar vor sa reglementeze internetul. Pe noi ne pun ei sa platim mai mult decat putem plati ca sa sustinem o tara intreaga, cu angajati la stat si pensionari sipierde-vara pentru ca ei sa aiba ce fura din ce storc de la noi. Tot noi platim si pentru ca ei sa faca legi tampite, inutile, sa infiinteze agentii noi, inutile, sa dea bani popilor pentru biserici inutile si sa scoata din scoli materiile folositoare in favoarea religiei, inutila noua, binecuvantare pentru ei. Pe noi ne stiu absenti la vot, pentru ca ne cunosc lehamitea si scarba noastra le convine. Daca noi nu mergem la vot, nu-i nimic, pentru ca prostimea merge. Prostimea poate fi cumparata cu o punga de faina si un kil de ulei, noi insa, nu.
    Noi nu am avut pana acum pe nimeni sa ne reprezinte. Pe ordinea de zi apare intrebarea leninista: Ce-i de facut?

    RăspundețiȘtergere
  2. ULTIMA SOLUTIE INCA O REVOLUTIE!
    hai ca putem.Am mai putut odata!

    RăspundețiȘtergere