miercuri, 4 noiembrie 2009

Ciuca batailor de joc



"Agentia "Munca-n zadar"

Dupa mai bine de un an de activitate, Agentia Nationala de Integritate n-a gasit decat sase cazuri unde s-a propus confiscarea averii * Un fost senator spagar, un marunt senator si patru politisti * Ca sa nu para ca se fereste de nume sonore, ANI se face ca-l cerceteaza si pe Mircea Geoana in afacerea "Apartamentul"..."

Sursa citata: www.agentia.org

***

Sincer, ma indoiesc ca poti fi facut mai mult de rahat, in lumea politica a Rromaniei!

Adica...esti luat de fraier asa de tare, incit te-au luat la ochi si Regii Fraierilor? Asa de fraier incit sa intrii in atentia unei Agentii cu atributii ignorate de justitie? Care im mod evident te-a ales pe tine ca exemplu doar pentru ca toata lumea te stie de prost si scapa necotzaiti de edili?

Naspa, coane prostanac. Te-au pus astia pe locul unui sef de sala de pe vremea lui Lae, la care venea militia sa-i numere buteliile de aragaz. E drept ca daca isi faceau numitii agenti ai numitei Agentii treaba la timp, n-am fi avut un Copos in politica si afaceri.

Desigur, tu poti crede ca a scapa basmaua curata din acest simulacru de ancheta te va inalta in ochii "boborului". Insa, look at the bright side: cei ce te-au bagat acolo se caca pe ei de ris. Iar "boborul", intr-un final, va zice doar ca esti prost ca te-ai lasat prins in faze de gen.

Esti mai prost decit piticul cel mai prost din Alba-Ca-Zapada. A ajuns rau Bergovici de te lasa sa te joci cu trandafirii lui...

4 comentarii:

  1. Frate esti varza.
    Chiar atat de mult iti trebuiesc banii pedelacilor??
    Chiar ata de mult sa fim de decazuti incat sa ne vindem pt niste bani covrigi??
    Pacat ca mai sunt astfel de panarame care isi vad interesul lor inaintea celui a comunitatii din care fuck parte.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma tem ca nu sint frate cu tine. Aici nu se fac bani, se fac doar misto-uri de cei care sint ca amaritul de Geonel, prost fudul. Cei ca mine nu scriu pentru bani. Daca mai citeai cite ceva ai fi vazut ca dam si in PD. Numa pe voi astia mai comunisti asa va invata sa cititi si cartea de identitate cu instructiuni in mina. Cu poze si pictograme, ca altfel nu merge. Colhozul, deh...
    Covrigii se prea poate sa fie o moneda de unde vii tu, in locurile unde cei ca Geoana, Ilici Bergovici, Nastase, Mitrea si alte gunoaie au "salvat" tara de la o viitoare bunastare. Da poate e mult spus, 20 de ani i-ati lins in cur pe astia pe nasturi. Acuma e criza, probabil o faceti pe scobitori.
    'ai sictir, monsher!

    RăspundețiȘtergere