marți, 27 octombrie 2009

Conu' Crinutz...



Crin Anotnescu, acest "conash Chiritz"...
"Numai că, văzându-l pe Traian Băsescu, încep să apreciez că în 1990 Ion Iliescu nu a pus armata să ne împuşte în Piaţa Universităţii..."(Sursa: NewsIn)
Sa mori tu!...
Cine o fi dat ordine de gen? Maica Tereza? Sau soldatii s-au autosesizat la huliganismul si decadenta burgheza a manifestanilor si or fi bagat cartus pe teava, asa, sa vada supiriorii ca is anti-imperialisti... Intimplator am un bun amic care a fost in rindurile acelor soldati, si, ca alti amariti de gen, la ordin.
Pai, domnule, se pare ca tu nu intelegi niste chestii esentiale despre Rromania si progeniturile ei. Sau le ignori voit.Ori iti pregatesti o retragere inspre Cucuvea, in caz ca ies naspa alegerile?
Nu, domnule Antonescu, Ilici Bergovici nu a ordonat mai nimica legat de manifestanti vreodata, nu a chemat mineri, nu a "huliganit" Piata Universitatii, nu nimic. E un sfant.
"...armata sa "NE" impuste?" Unde ai fost matale impuscat? Caci banui ca nici nu ai fost acolo. Stii ce a fost doar din poze si de la televizor. Pe vremea aia banuiesc ca erai undeva in ograda lui Radu Campeanu, alt...supererou post-revolutionar.
Deci.
Domnule Antonescu, "Pula e Nngwe".
Un mic punct negru de la baiatu'!

23 de comentarii:

  1. da...dupa razboi multi viteji se arata...si scirba criminala de Ilici e bine mersi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Antonescu e singurul domn care merita sa fie presedinte, nu Basesculinovici, dictatorul asta de mahala care a adus tara in colaps. Il voi vota pe Antonescu!

    RăspundețiȘtergere
  3. Crin antonescu este un adversar puternic si deaceea trece prin toate astea....el va intra in turul 2 si atunci nimeni nu va mai comenta nimic.

    RăspundețiȘtergere
  4. De rahat sint toti, ca Basescu, ca Antonescu...ca oricare ar fi. Tura asta a picat magareatza pe Crinutz. Asta nu-i face pe ceilalti mai buni ca el.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si-a dat si Crin ca parerea si gata,toti au inceput sa-l blameze...Zici ca cine stie ce ar fi facut..Nu inteleg de ce atata vehementa doar pt o afirmatie..De ce nu ne indreptam totusi atentia asupra solutiilor bune pe care le ofera? Crin este si va ramane cel mai de temut candidat pentru toti pentru ca este favorit..

    RăspundețiȘtergere
  6. E firesc.E intr-o pozitie care ar trebuii sa-l faca mai atent la ce-i iese pe gura.Personal, sint satul de "favoriti" de gen. Minunile la ei nu tin nici cele 3 zile biblice, odata ce se vad cu boii la caruta.

    RăspundețiȘtergere
  7. Il voi vota pe Crin Antonescu!Este singurul care merita sa fie presedinte.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt adeptul liberalismului pentru ca este motorul unei economii sanatoase. Dar orice alaturare cu PSD murdareste. Indiferent de scop...

    Crin pare intr-adevar cea mai buna optiune. Dar este atat de slab incat trebuie sa intre in corul ciorilor cloncanitoare din PSD? Si daca va dezamagi? Ce o sa faceti voi care nu aveti curajul de scrie sub nume propriu un comment pe un blog?

    O sa va agatati de micile oase pe care le veti fi primit si le veti ingropa odata cu constiinta, spunand ca si el v-a inselat asteptarile? Voi, cei care nu aveti curajul sa va puneti numele pe un amarat de blog?!!

    Eu ma duc la vot. Cu rabdarea stau prost... Si am dreptul sa nu mai cred pe nimeni... Si sa fiu precaut... Ma pregatesc sa ies din pasivitate. Nu mai am nimic de pierdut...

    RăspundețiȘtergere
  9. Parerea mea este ca ar trebui sa lasi deoparte basescianismul si sa gandesti logic! Chiar are dreptate Crin! Daca nu ai observat Basescu nu suporta critica negativa si reactioneaya de fiecare data intr-un mod negativ. Urla, se stramba.... Nu pot sa cred ca nu ai observat si inceputul de dictatura pe care l-a promovat de cand a devenit presedinte. Una peste alta, Crin merita sa devina presedintele Romaniei! Mi se pare cel mai sincer candidat!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Din pura curiozitate, sint curios ce numesti basescianism in scrierile mele. Chiar as dori sa stiu, sa nu ami fac a doua oara.

    RăspundețiȘtergere
  11. Tin sa te contrazic, magareata cade din orice pozitie pe Basescu. E singurul care merita blamat, oricare ar fi tema dezbaterii. cam tot ce se intampla rau in tara e din vina lui Basescu, si nu exagerez cand spun asta. Era de datoria sa sa faca lucrurile sa mearga bine , si nu prea a facut nimic.

    RăspundețiȘtergere
  12. M-AM SATURAT DE ATATEA PROSTII...CRIN ANTONESCU ESTE UN OM CE VREA SA FACA CEVA PENTRU TARA ASTA,MERITA O SANSA...

    RăspundețiȘtergere
  13. Putem face o mica comparatie intre base si crin... Base e Osama...si Crin e Obama...decizia va apartie!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu inteleg de ce lumea il ascociaza pe Crin cu acel conflict.El a facut o comparatie prin din care sa rezulte cat de rau face Base Romaniei.Atat tot.L-am votat pe Base si uitati unde am ajuns cu PSD la fel.Deci hai sa-l votam pe Crin.

    RăspundețiȘtergere
  15. Domnilor, imi place ca comentati. Si, a se observa, intentionez sa las orice comment aici. Insa o mica rugaminte. CITITI POSTUL. Am comentat o afirmatie, nu intentiile domnului respectiv. Si am cirticat-o, asa cum era si cazul.

    RăspundețiȘtergere
  16. Crin Antonescu este cel mai potrivit dintre candidati pentru a ocupa functia de sef de stat.este cel mai corect,educat,cu bun simt,curat,si cu o mentalitate de presedinte adevarat.eu am sa votez Crin Antonescu si imi doresc din tot sufletul sa castige

    RăspundețiȘtergere
  17. Votez Crin Antonescu!Este un om modest, destept, foarte capabil si cu sanse reale de a deveni presedinte!

    RăspundețiȘtergere
  18. Votez Mircea Geoana. Este capabil sa conduca acaeasta tara. Jos cu voi topti, sus cu Mircea Geaoana. La Brasov votam Miarcea Geoana.

    RăspundețiȘtergere
  19. super tare poza modificata cu bancnota aceea. Antonescu e candidatul care poate fi luat peste picior cel mai usor. Basescu e cel care isi merita injuraturile, cu varf si indesat. asa ca raman cu o simpla concluzie, care vreau sa vi-o impartasesc. La Brasov Votam Mircea Geoana!

    RăspundețiȘtergere
  20. ok vorbiti de razboi, dar dupa ce se termina razboilul muti viteji se arata, de ex Antonescu si Basescu. Antonescu de 17 ani esti in parlament, ai chiulit si nu ai facut nimic, iar tu Base =te.ai plimbat pe banii nostri, mai lasati.ne cu aberatiile voastre, LA BRASOV VOTAM CU GEOANA

    RăspundețiȘtergere
  21. nici crin nici base nu sunt mai prejos unul de celalalt ..amanadoi urmaresc interese proprii si nu ale poporului ..niic unul nu merita voturile...La Brasov Votam Mircea Geoana!!!

    RăspundețiȘtergere
  22. CRIN ANTONESCU ? ESTE MANIPULAT CONDUS DIN SPATE NU ESTE CAPABIL DE O ASA MARE RESPONSABILITATE ACEEA DE A ADUCE TARA LA UN NIVEL ...UMAN EL NU ESTE CAPABIL DE A REFACE CEEA CE BASE A DISTRU ATAT DE USOR ...MIRCEA GEOANA REPREZINTA SCHIMBAREA SI OMUL DE CARE NOI TOTI AVEM NEVOIE !BRASOVUL VOTEAZA PSD VOTEAZA MIRCEA GEOANA!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  23. Am capatat senzatia ca brasovul e plin de boi... Sau de lingai... Sau si de una si de alta... Lachei penibili pentru Geoana si PSD care se gudura pe langa tiganime si care nasesc copiii tiganilor... Deci la Brasov ori sunt multi boi, ori multi lingai ori e mare satra... Dar stiu ca nu e adevarat! Eu stiu altceva despre Brasov... Tu nu esti din Brasov.... Dar spui brasoave ca sa ne adormi. La gara my friend! La gara! Orice numai PSD nu! De ce? Cauta printre postarile de pe blog si poate intelegi. Poate...

    RăspundețiȘtergere