luni, 23 noiembrie 2009

Oficial


E oficial.
Basescu numero uno.
Geoana numero due.
Nu final, dar oficial.
Se pare ca si oficios.
Pe 6 Decembrie, de aici pleaca ...altercatia pentru fotoliul de presedinte. Ca nu o pot numi lupta. A semanat cu o cearta, mai mult, pina acum.
***
Insa.
80% din rRomani a spus DA la referendum.
Basescu, acest ...Jerkules al societatii rRomane a reusit sa taie din capetele hydrei cu acest referendum.
Asta pare un lucru pozitiv.
Cam singurul.
Insa prefer sa fiu prudent.
Nu o data politica romana a transformat un lucru pozitiv intr-unul cumplit si scarbos de negativ.
Sint curios care sint de fapt ADEVARATELE motive ale marinarului, si ADEVARATELE interese ale domniei sale aici.
171 de lipitori vor trebuii sa plece acasa. Ceea ce poate inseamna ca intr-adevar se fac eforturi de eficientizare. sau pur si simplu POLITICA rRomana aplica reduceri de personal, pentru ca cei care au ramas sa o poata duce la fel de bine, sau chiar mai bine. Nu putem stii pina nu vedem. Timpul ne va releva si asta.
***
In rest, sint absolut convins ca adevarata tiganie urmeaza de-abia acum sa inceapa.

4 comentarii:

  1. LMN, parerea mea e ca vom asista la o eficientizare a coruptiei de stat. In parlament se va fura mai bine, mai organizat si in liniste, acolo patrunzand doar "creme de la creme".
    Dar, asta nu inseamna nimic. Va urma referendumul pentru modificarea constitutiei. Se poate reduce numarul de parlamentari ca urmare a referendumului de ieri. Dar este nevoie de un nou referendum pentru disparitia Senatului. Si, oricum, asta se va intampla la urmatoarele alegeri, peste cativa ani.

    RăspundețiȘtergere
  2. toti oamenii pe care ii cunosc au votat cu Antonescu. Pentru ca nu sunt nici amnezici, nici comunisti si nici pomanagii. Pur si simplu n-au inghitit seria de minciuni gogonate turnate de Basescu mai ceva ca Ceausescu.

    Dar n-a fost de ajuns. Am fost neutru si am gresit. Poate acum si ei inteleg de ce au gresit. Neutru inseamna ca m-am limitat sa ii conving pe 10-15 prieteni sa voteze cu Antonescu; dar n-am facut asta cu rudele de la tara, cu taximetristii, cu florareasa si femeia de serviciu; cu vanzatoarea de la carrefour si cu bodyguard-ul de la serviciu. Pe ei i-a prostit Basescu. Lor le-a promis de pomana Geoana

    RăspundețiȘtergere
  3. Antonescu n-a avut sanse pt ca nu are suficienti sustinatori; si nu are suficienti sustinatori pt ca omul e doar discurs de fatada si atat; Iar aseara, cu mogulii a fost penibil. Daca am ajuns EU sa votez Geoana, care am votat cu dreapta intotdeauna, sa stii ca m-a convins Antonescu.
    Daca vedeam la el forta sa il darame si pe geoana si pe basescu, daca vedeam proiecte si nu atacuri la persoana, daca pnl-ul nu m-ar fi dezamagit CRUNT in 2009, dupa ce a calcat de cateva ori in strachini si inainte, dar am trecut cu vederea, nu numai ca l-as fi votat, dar l-as fi si sustinut.
    Singurul loc unde trebuie sa se uite, peneleii, e propria ograda. Daca reusesc sa o scoata la lumina, poate mai vorbim

    Pana atunci insa, cu exceptia turului 2, eu de acum votez cu udmr (fara sa fiu unguroaica); astia sunt cei mai bine pregatiti politicieni din rromanika.

    RăspundețiȘtergere